Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Μητέρα ακούει να χτυπά η καρδιά του αδικοχαμένου παιδιού της

Μητέρα ακούει να χτυπά η καρδιά του αδικοχαμένου παιδιού της
Όταν τον περασμένο Απρίλιο ο 16χρονος Owen Beaver ξαφνικά άφησε την τελευταία του πνοή, η μητέρα του, Κάλεμπ δεν πίστευε πως θα μπορούσε να ακούσει την καρδιά του παιδιού της να χτυπά και πάλι.
Όμως πριν από λίγα 24ωρα, οι γονείς του αδικοχαμένου παιδιού είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον....

 άνθρωπο που έχει πια στο στήθος του την καρδιά του 16χρονου γιου τους.
Η συγκλονιστική στιγμή εκτυλίχθητε στο αεροδρόμιο του Μισισιπή όταν η οικογένεια του Beaver συνάντησε τον Charles Shelton, την σύζυγο του και τα δυο παιδιά του.

Η οικογένεια του 16χρονου δεν υποψιάζονται πως ο γιος τους που ασχολείτο με τον αθλητισμό μια μέρα του Δεκεμβρίου θα αρρώσταινε βαριά από μια σπάνια νόσο. Δυο εγκεφαλικά επεισόδια θα τον έριχναν σε κώμα με τους γιατρούς να ανακοινώνουν πως παρά τις προσπάθειες τους, το νεαρό αγόρι ήταν πλέον εγκεφαλικά νεκρό.

Οι γονείς του αποφάσισαν να δωρίσουν την καρδιά του παιδιού τους που το όνειρο του ήταν να γίνει γιατρός.

Χιλιάδες μίλια μακριά, ένας ψυχίατρος από το Κεντάκι που του είχε διεγνώσθη μια σοβαρή καρδιακή πάθηση περίμενε καρτερικά για έναν δότη. Μετά από μήνες έμαθε πως το μόσχευμα είχε βρεθεί.

Μετά την επέμβαση ο παραλήπτης της καρδιάς έστειλε επιστολή στους γονείς του 16χρονου ζητώντας να τους συναντήσει και να τους ευχαριστήσει από κοντά που του έσωσαν την ζωή. Η συνάντηση τελικά πραγματοποιήθηκε και οι γονείς του 16χρονου άκουσαν και πάλι την καρδιά του παιδιού τους.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια