Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Kleenex 1924 Χλωρίνη

70 χρόνια τώρα, η καθαριστική, λευκαντική και απολυμαντική δύναμη της Χλωρίνης KLINEX μας προστατεύει και μας επιτρέπει να απολαμβάνουμε με ασφάλεια κάθε γωνιά του σπιτιού μας.
Η Χλωρίνη KLINEX γιορτάζει τα 60 της χρόνια. Η αρχή της ιστορίας όμως πηγαίνει πίσω, σχεδόν 2 αιώνες πριν, το 1820, όταν ο Λαμπαράκ ανακάλυψε το υποχλωριώδες νάτριο, ένα ....

ισχυρό οξειδωτικό το οποίο αρχικά χρησιμοποιήθηκε για τη λεύκανση των ρούχων και στη συνέχεια για τις απολυμαντικές του ιδιότητες.

Το 1951, το δημιούργημα ενός Έλληνα χημικού με βάση το υποχλωριώδες νάτριο υποσχέθηκε "λευκότερα λευκά" και η χλωρίνη έγινε ο πολύτιμος βοηθός της Ελληνίδας νοικοκυράς, προσφέροντας εξειδικευμένες λύσεις υγιεινής καθαριότητας, λεύκανσης και απολύμανσης για όλους τους χώρους και τις επιφάνειες του σπιτιού.

* Η Χλωρίνη KLINEX, το πρώτο προϊόν λεύκανσης που περιέχει υποχλωριώδες νάτριο, πρωτοκυκλοφορεί στην Ελλάδα το 1951, σε γυάλινα μπουκάλια των 540 γραμμαρίων τα οποία επιστρέφονται.

* Το 1988 κυκλοφορεί η πρώτη αρωματική παραλλαγή της Χλωρίνης KLINEX (με άρωμα φρεσκάδας) και προτείνεται όχι μόνο ως το καλύτερο λευκαντικό αλλά και ως απορρυπαντικό γενικού καθαρισμού.

* ΄Εξι χρόνια αργότερα (1994) παρουσιάζεται η Χλωρίνη KLINEX Ultra με την παχύρρευστη υφή, για καθαριότητα και απολύμανση σε όλο το σπίτι.

* Το 2001 εγκαινιάζεται στο εργοστάσιο της Unilever στου Ρέντη μια νέα μονάδα παραγωγής υποχλωριώδους νατρίου. Χάρη σε αυτή επιτυγχάνεται 100% καθετοποιημένη παραγωγή μέχρι το τελικό προϊόν.

* Η εμφάνιση το 2003 της ειδικά σχεδιασμένης για χρήση στο πλυντήριο Χλωρίνης KLINEX Advance φέρνει την επανάσταση στη λεύκανση των ρούχων.

* Το 2009, με την έξαρση του ιού της γρίπης H1N1, το Ινστιτούτο Κοινωνικής & Προληπτικής Ιατρικής συνιστά τη Χλωρίνη KLINEX για την αποτελεσματική απολύμανση των χώρων και των επιφανειών.
Τα τελευταία χρόνια στην οικογένεια KLINEX προστίθενται διαρκώς καινοτόμα και αποτελεσματικά προϊόντα - με ή χωρίς ενεργό χλώριο, με αντιβακτηριακή δράση, σε μορφή σπρέι, σε οικονομική συσκευασία - που καλύπτουν ακόμα και τις πιο απαιτητικές ανάγκες καθαριότητας και απολύμανσης. Φέτος μάλιστα οι Έλληνες καταναλωτές ανέδειξαν το KLINEX spray 4 σε 1 Μπάνιο σε προϊόν της χρονιάς.

Η Χλωρίνη KLINEX παράγεται στην Ελλάδα με τις πιο σύγχρονες αλλά και τις πιο φιλικές προς το περιβάλλον μεθόδους, απολύτως σύμφωνες προς τα αυστηρότερα διεθνή πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια