Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Διάσημες καμπύλες με μαγιό


Κιμ, Μπιγιονσέ, Λόπεζ, Γιόχανσον είναι λίγα από τα διάσημα κορίτσια που αγκαλιάζουν τις σέξι καμπύλες τους και δεν φοβούνται να βάλουν το μαγιουδάκι τους!
Τώρα που καλοκαίριασε σε έχει πιάσει το άγχος πώς θα βγεις στην παραλία και θα εξαφανίσεις τα ψωμάκια;
Δεν υπάρχει κανένας λόγος!
Εδώ τα διάσημα κορίτσια που το κορμάκι τους είναι και μέρος της δουλειάς τους και δεν αγχώνονται καθόλου αν «πετάει» λίγο ο πωπός και τα ψωμάκια και θα σκάσεις εσύ!
Ρίξε μια ματιά στις σταρ που είναι περήφανες για τις καμπύλες τους και φόρα το μαγιουδάκι σου χωρίς φόβο και πάθος!
Και ναι η Κιμ Καρντάσιαν έχει αυτό που λέμε κωλάρα και ναι όχι μόνο δεν ντρέπεται να την ντύσει με λιγοστό ύφασμα μαγιό αλλά είναι και περήφανη για τα οπίσθια της! Και τι έγινε που έχεις μεγάλη περιφέρεια και οπίσθια αεροδρόμιο; Τώρα είναι η ώρα να τα δείξεις όλα στην παραλία αλά Κιμ!
Η Τζένιφερ Λόπες όχι μόνο είναι περήφανη για τα σέξι αλλά αξιοσημείωτα οπίσθια της αλλά αν πάθουν και τίποτα θα πάρει και του κόσμου τα λεφτά αφού τα έχει ασφαλίσει! Δεν είπαμε να πας να τα ασφαλίσεις και εσύ αλλά είδες το Τζενάκι όπου σταθεί και όπου βρεθεί τα δείχνει και εσύ προσπαθείς να τα κρύψεις στην παραλία; Δεν υπάρχει κανένας λόγος!
Η Κριστίνα Χέντρικς έχει μπούστο που πραγματικά δεν ξέρει πώς να το μαζέψει και να το κάνει να χωρέσει μέσα στο μαγιό της και όμως στην παραλία είναι που αφήνει το αβυσσαλέο ντεκολτέ της ελεύθερο να κάνει τις βουτιές τους. Αν έχεις και εσύ μεγάλο στήθος και σκέφτεσαι πιο σουτιέν θα στο κρατήσει ακολούθησε το παράδειγμα και διάλεξε ένα ολόσωμο με πλούσιο μπούστο για να δείξεις και τα πλούσια ελέη σου στους λουόμενους!
Τι και αν η Μαράϊ Κάρεϊ έχει τα κιλάκια της; Νομίζεις ότι αυτό την εμποδίζει να φορέσει το ?όλα έξω- ολόσωμο ανοιχτό από όλες τις πάντες; Και όμως το κορίτσι δεν κολλάει να αφήσει στήθος, πλάτη, μπούτι σε κοινή θέα και ας ήταν κάποτε
στιλάκι. Αυτό θα πει να μην σε νοιάζει για τους γύρω σου και να φοράς αυτό που θέλεις χωρίς να νοιάζεσαι για τα περιττά κιλάκια!
Μέχρι τώρα μπορεί να νόμιζες ότι η Τζένιφερ Λαβ Χιούιτ είναι κορμάρα αλλά η εμφάνιση της με μαγιό παραδέξου το σε αφήνει άφωνη. Κάτι η κυτταρίτιδα που βγάζει μάτι, κάτι ο πωπός που έχει φτάσει στο πάτωμα θα έπρεπε η σταρ να κάτσει σπίτι της μέχρι να μπει το φθινόπωρο! Και όμως το κορίτσι όχι μόνο βγαίνει αλλά φοράει και καυτό στράπλες μπικίνι!
Θεωρείται - και όχι άδικα- από τις πιο σέξι σταρ του Χόλυγουντ και όμως τα έχει τα κιλάκια της. Η Σκάρλετ Γιόχανσον ποτέ δεν ήταν καχεκτικό και αυτό είναι υπέρ της. Μπορεί στις φωτογραφίσεις να βγαίνει με το στομάχι πλάκα όμως στην πραγματικότητα και τα ψωμάκια της τα έχει και η κοιλίτσα «πετάει» αλλά καθόλου δεν την ενδιαφέρει!
Η Κέιτ Γουίνσλετ έχει δώσει αγώνα με τα κιλά της και το έχει παραδεχτεί δημοσίως, πράγμα που μας δείχνει ότι είναι ένας φυσιολογικός άνθρωπος που δεν τρέφεται αποκλειστικά και μόνο με μαρούλι. Τώρα εμφανώς αδυνατισμένη αλλά χωρίς να έχει το τέλειο σώμα χαίρεται τις βουτιές στη θάλασσα και το καλοκαίρι της και ας μην έχει στομάχι πλάκα και πωπό to die for, ακομπλεξάριστη και κούκλα.
Η Μπιγιονσέ έχει καμπύλες και της αρέσει! Και τι που δεν έχει περιφέρεια και αναλογίες μοντέλου τίποτα δεν την εμποδίζει και το μαγιό της να φοράει και να αγαπάει τις καμπύλες της. Το συγκεκριμένο μάλιστα μαγιό είναι ιδανικό για σένα που έχεις λίγο κοιλίτσα αφού την κρύβει τέλεια ενώ το κόψιμο του σε κάνει να δείχνεις πιο ψηλόλιγνη!
Η Τάιρα Μπάνκς την μια είναι συλφίδα και την άλλη τα έχει τα κιλά της αυτό όμως δεν την εμποδίζει σε τίποτα να φοράει τα μαγιουδάκια της και να δείχνει κούκλα ακόμη και με λίγα κιλάκια παραπάνω. Πιο ζουμερή και σέξι από ποτέ με γεμάτες καμπύλες η Τάιρα δείχνει το ίδιο σέξι όσα κιλάκια και να έχει!
Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς μετά από πολλές αυξομειώσεις βάρους, το μόνο σίγουρο είναι ότι κάποια παραπάνω κιλά τα έχει όμως αυτό δεν την εμπόδισε ποτέ να δείξει τις καμπύλες της στην παραλία ή την σκηνή. Έτσι μην κολλάς και φόρεσε και εσύ το μαγιουδάκι σου σε ζωηρό χρώμα όπως το πράσινο κατά το παράδειγμα της Μπρίτνεϊ και μη σε νοιάζει τίποτα!

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια