Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Best seller "Ονειρεύτηκα τον δολοφόνο σου" της Νικολούλη

Θραύση και στο Διαδίκτυο κάνει το βιβλίο της Αγγελικής Νικολούλη «Ονειρεύτηκα τον δολοφόνο σου», το οποίο αν και κυκλοφορεί μόλις λίγες ημέρες, ωστόσο όπως όλα δείχνουν πάει ολοταχώς για best seller, αφού ήδη έχει τυπωθεί και η δέκατη χιλιάδα.
Η επιτυχία που γνωρίζει το βιβλίο της γνωστής δημοσιογράφου είναι μεγάλη και ο εκδοτικός οίκος....

 Καστανιώτη προχώρησε σε μια πρωτοφανή καινοτομία, δίνοντας σε εικόνα την υπόθεση με ένα ιδιαίτερο τρέιλερ που έφταιξε η ίδια η Αγγελική Νικολούλη με τους συνεργάτες της. Το τρέιλερ αναρτήθηκε στο προσωπικό της site anikolouli.gr.
«Η ιδέα του τρέιλερ ανήκει στον εκδοτικό οίκο και στόχος ήταν να δώσουμε στον αναγνώστη να καταλάβει μέσω της εικόνας κάποια στοιχεία της ιστορίας. Το τρέιλερ είναι φτιαγμένο έτσι ώστε να διεγείρει την περιέργεια του κοινού αλλά χωρίς να αποκαλύπτει στοιχεία-κλειδιά της υπόθεσης» δηλώνει στην «Εspresso» η Αγγελική Νικολούλη, η οποία αυτό το διάστημα είναι δοσμένη ψυχή τε και σώματι στο βιβλίο και τους αναγνώστες της:

«Το τρέιλερ έχει κάνει ήδη πολλά χτυπήματα στο Διαδίκτυο. Μάλιστα το "Ονειρεύτηκα τον δολοφόνο σου" μπορεί να το βρει κανείς και σε διαδικτυακή μορφή. Ηθελα να έχει τη δυνατότητα να το διαβάσει ο καθένας, ακόμα και οι Ελληνες που ζουν στο εξωτερικό» τονίζει η έμπειρη ρεπόρτερ και εξηγεί την πλοκή της ιστορίας:

«Πρόκειται για αληθινή ιστορία που διαχειρίστηκα στο "Φως στο τούνελ". Είναι μια ερωτική αστυνομική ιστορία που πραγματεύεται την υπόθεση εξαφάνισης ενός νεαρού κοριτσιού. Οι γονείς της μας είχαν κάνει την καταγγελία και εμείς το ψάξαμε. Οταν βρέθηκα στην πόλη όπου διαδραματίζεται η ιστορία κατάλαβα πως τα στοιχεία δεν ήταν έτσι όπως τα εμφάνιζε η αστυνομία. Υπήρχαν καλά θαμμένα μυστικά που έπρεπε να δουν το φως της δημοσιότητας. Δεν θα σας πω όμως παραπάάνω» λέει εξάπτοντας ακόμα περισσότερο τη φαντασία μας, ενώ τονίζει πως «και στην ιστορία του βιβλίου, αλλά και σε πολλές υποθέσεις ακολουθώ τη διαίσθησή μου. Αλλωστε, διαβάζοντάς το θα καταλάβετε πως υπάρχουν μεταφυσικά στοιχεία που ο καθένας μπορεί να τα ερμηνεύσει όπως θέλει».

Οι φανατικοί θαυμαστές της Ελληνίδας Μις Μπρπλ μάλιστα, έχουν φτιάξει fun pages στο Facebook, ενώ πολλοί είναι αυτοί που της ζητάνε να γράψει σύντομα και δεύτερο βιβλίο: «Ο κόσμος που παρακολουθούσε την εκπομπή με ακολουθεί πιστά και είναι ιδιαίτερα συγκινητικό. Στο άμεσο μέλλον σχεδιάζω την έκδοση δεύτερου βιβλίου και σκέφτομαι να γράψω μια σειρά από αστυνομικές αληθινές ιστορίες».

Το «Ονειρεύτηκα τον δολοφόνο σου» θα κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες και στα βιβλιοπωλεία της επαρχίας: «Εκτός από την Αθήνα θα γίνει παρουσίαση του βιβλίου όπου μας καλεί το αναγνωστικό κοινό. Θέλω να βρίσκομαι κοντά στον κόσμο, να συζητήσω μαζί του και να υπογράψω βιβλία. Ηδη έχουν προγραμματιστεί επισκέψεις στη Θεσσαλονίκη και στην Κρήτη».
ΑΝΘΗ ΒΟΥΛΓΑΡΗ

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια