Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός κάνει τηλεφωνικό σεξ

Η Νία Βαρντάλος έκανε το μεγάλο μπαμ με το έργο «Γάμος α λα ελληνικά» με το οποίο μάλιστα έφτασε μέχρι τα όσκαρ υποψήφιο για το βραβείο καλύτερου πρωτότυπου σεναρίου.Η 50χρονη ηθοποιός και σεναριογράφος μετά από αυτό κινήθηκε και πάλι στο ίδιο ελληνικό κλίμα με την επόμενη ταινία της να αποδεικνύεται παταγώδης αποτυχία έχοντας....

 ως φόντο τα ελληνικά μνημεία.

Η Νία Βαρντάλος βάζει και πάλι μπροστά την κινηματογραφική μηχανή και γυρίζει μία τελείως διαφορετική ταινία που δεν έχει καμία σχέση με Ελλάδα.

Μαζί με την Σάντρα Ο (την ασιατικής καταγωγής αμερικανίδα ηθοποιό και πρώην σύνροφο του Αλεξάντερ Πέιν), την βρετανίδα Εμιλι Γουότσον (του «Δαμάζοντας τα κύματα») και την Μελόρα Χάρντιν (των τηλεοπτικών σειρών «The office» και «Monk») η Νία Βαρντάλος συνθέτει ένα «κλαμπ αγανακτισμένων ζωντοχηρών» που αποφασίζουν να ιδρύσουν εταιρία τηλεφωνικού σεξ.

Η τρελή ιδέα θα πιάσει τόπο, η επιχείρηση θα πάει καλά και η ζωή των τεσσάρων κυριών θα αλλάξει ριζικά…

Τα γυρίσματα πάντως αρχίζουν τον Σεπτέμβριο που μας έρχεται, σκηνοθέτης θα είναι ο Πίτερ Χιούιτ ενώ τέλος, η ταινία με τίτλο «33 Liberty Lane» έχει αγοραστεί από την ελληνική διανομή (Hollywood Entertainment) με στόχο να προβληθεί στις αίθουσες μέσα στην χρονιά που μας έρχεται.
fimes.gr

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια