Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Αλέξια: Πρωταγωνιστεί σε ταινία κατά του ρατσισμού

Η Κύπρια τραγουδίστρια Αλέξια μας συστήθηκε τη δεκαετία του '80 και μας χάρισε μερικές από τις μεγαλύτερες μουσικές επιτυχίες της ποπ.
Όπως είναι γνωστό, τα τελευταία χρόνια η τραγουδίστρια βρίσκεται στο Λος Αντζελες .
Αυτό όμως που δεν γνωρίζουν πολλοί, είναι το γεγονός ότι η Αλέξια δεν είναι πλέον μια....

 ποπ τραγουδίστρια αλλά μια ολοκληρωμένη καλλιτέχνιδα, η οποία πειραματίζεται σε πρωτοποριακούς καλλιτεχνικούς χώρους και ασχολείται με όλη την γκάμα της τέχνης.
Εκτός από τη μουσική και το τραγούδι, η Alexia Vassiliou (όπως είναι γνωστή στην Αμερική) έχει μεγάλη αγάπη και στο σινεμά. Απόδειξη ότι αυτή την περίοδο το όνομά της φιγουράρει στους τίτλους της νέας ταινίας "Sacred Whispers", η οποία συμμετέχει στο επίσημο διαγωνιστικό πρόγραμμα του Los Angeles Greek Film Festival και θα προβληθεί το Σάββατο στο θρυλικό "Egyptian Theatre" στο Χόλιγουντ, διεκδικώντας το βραβείο του Ορφέα.
Σύμφωνα με την Espresso στην ταινία -την οποία έχει σκηνοθετήσει ο Κύπριος σκηνοθέτης Κωνσταντίνος Ησαΐας- η Αλέξια, που έχει γράψει και τη μουσική της ταινίας, υποδύεται μια τραγουδίστρια, την Μπέτε Τζόουνς (Βette Jones).

Το θέμα της ταινίας είναι ο ρατσισμός και η μη αποδοχή της διαφορετικότητας του άλλου, αλλά και το πώς κάποιος μέσα από την κακή διαπαιδαγώγηση, την θρησκεία και την οικογένειά του μπορεί να μετατραπεί σε ρατσιστή.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια