Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Η ελληνική showbiz έχει βαφτίσια


Ο καιρός άνοιξε, το καλοκαιράκι φτάνει και αρκετές μανούλες της ελληνικής showbiz ετοιμάζουν πυρετωδώς τις βαφτίσεις των παιδιών τους.
Πρώτη και καλύτερη η Φαίη Σκορδά.
Το ζεύγος Λιάγκα – Σκορδά θα βαφτίσει το μονάκριβό γιο του στην Τήνο στις 3 Ιουνίου.
Η μαμά Φαίη έχει....

 ολοκληρώσει όλες τις προετοιμασίες, ενώ όπως έχει ξεκαθαρίσει η βάφτιση θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο και οι καλεσμένοι δεν θα ξεπερνούν τους πενήντα.

Προς το τέλος του καλοκαιριού βλέπουν να γίνονται τα βαφτίσια της κορούλας τους η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης.
Η παρουσιάστρια κρατάει επτασφράγιστο μυστικό το όνομα της κορούλας της για να το μάθουμε όλοι την ημέρα της βάφτισής της, ενώ το μόνο που αποκαλύπτει είναι ότι είναι ένα όνομα που της ταιριάζει απόλυτα.

Καλοκαιρινή βάφτιση προετοιμάζει και η Δήμητρα Ρουμπέση με τον σύντροφό της Γιάννη Λιβέρη. Η Δήμητρα διανύει την ομορφότερη περίοδο της ζωής της με τον γιο της και τον σύντροφό της, μένει μόνιμα πλέον στη Ζάκυνθο και το καλοκαίρι ετοιμάζεται μαζί με τον γάμο της να κάνει και τα βαφτίσια του γιου της.

Στην τελική ευθεία βρίσκονται επίσης οι προετοιμασίες για τη βάφτιση της κόρης της Δέσποινας Καμπούρη.
Η βάφτιση της μικρής Έλενας θα γίνει στις 20 Μαΐου και μάλιστα πριν λίγες μέρες η παρουσιάστρια βρέθηκε μαζί με τους κουμπάρους της σε γνωστό εμπορικό κέντρο για να διαλέξει τα βαφτιστικά της μικρής.
Ο ένας από τους δύο νονούς μάλιστα είναι ο μουσικός παραγωγός Μάνος Μαγιάτης, κολλητός φίλος της Δέσποινας.

Ένα χρόνο μετά τη γέννηση της κορούλας της και η Όλγα Λαφαζάνη προετοιμάζεται για τη βάφτιση της μικρής, η οποία θα γίνει στις 27 Μαΐου με νονά την Σταματίνα Τσιμτσιλή.
Και το όνομα αυτής; Μαρία Αλεξάνδρα.

Τέλος μία μέρα μετά τα γενέθλιά της, δηλαδή στις 27 Μαΐου, θα βαφτίσει την κόρη της η Σοφία Φαραζή.  Η μικρή θα πάρει το όνομα της γιαγιάς της και νονός θα είναι ο πολύ καλός φίλος της ηθοποιού Θανάσης Αλευράς.

star

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια