Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Έσο έτοιμος

Στο καλοκαιρινό στυλ, τα ρούχα μπορεί να είναι λιγότερα αλλά οι απαιτήσεις αυξάνονται: τα απαραίτητα που υπάρχουν στην ντουλάπα καλούνται να καλύψουν μια μεγαλύτερη ποικιλία περιστάσεων (σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, κοντά η μακριά από την έδρας σας) και, κυρίως, να δείχνουν άψογα χωρίς ίχνος......

 επιτήδευσης (η ανεμελιά της εποχής δεν την "σηκώνει" καθόλου).
*  Καπέλο
Διαλεγμένο σε μια βασική, ευέλικτη απόχρωση όπως το μπλε, το κλασικό basecball cap είναι το ιδανικότερο ανεπίσημο καπέλο και μπορεί να φορεθεί σχεδόν παντού και πάντα. Μόλις το αποκτήσετε, ρυθμίστε το ώστε να "κάθεται" σωστά στο κεφάλι και "τσακίστε" για λίγο το γείσο μέσα στα χέρια σας για να δείχνει λιγότερο άκαμπτο και πιο "δικό σας"
*  Μπουφάν.
Κλασικά καλοκαιρινό και έτοιμο να προσαρμοστεί σε κάθε σύνολο, το μπλε αποτελεί μία από τις κορυφαίες επιλογές και για το σπορ μπουφάν του καλοκαιριού. Διαλέγοντας ένα μπουφάν από αδιαβροχοποιημένο ύφασμα, ενισχύετε τη χρηστική δύναμη αυτού του απαραίτητου κομματιού, που πλέον είναι έτοιμο για μπόρα ή "βόλτα" πάνω στα κύματα.
*  Μπλουζάκι
Ξεχάστε το μονόδρομο του λευκού T-shirt: εξίσου ευκολοφόρετο, πολύ πιο ενδιαφέρον και "ανεξερεύνητο", το γκρι εξελίσσεται σε διαρκώς ανερχόμενο basic τόνο. Ότι καλύτερο για να παίξετε με συνδυασμούς διαφορετικών ουδέτερων χρωμάτων στο ίδιο σύνολο.
*  Βερμούδα.
Απαραίτητο απόκτημα για όποιον θέλει να δώσει στο καλοκαιρινό του look την επικαιρότητα και το σωστό attitude του σαφάρι/μιλιτέρ trend η βερμούδα στο χρώμα της άμμου γίνεται ακόμη πιο cool χάρη στις εξωτερικές τσέπες της. Το μεγάλο της ατού; Δεν υπάρχει κανένα T-shirt ή πόλο που να μην της ταιριάζει.
*  Παπούτσια.
Τα sneakers  με hi-tech σχεδιασμό είναι κατάλληλα μόνο για τις πιο δραστήριες στιγμές σας. Αντίθετα, τα λευκά sneakers σε διαχρονική σχεδιαστική γραμμή - στο στυλ του τένις - μπορούν να φορεθούν ακόμη και με ένα καλοκαιρινό κοστούμι κι ένα μονόχρωμο T-shirt.

*  Φροντίστε να μην παραφορτώνετε τα σύνολά σας με χρώμα, αλλά και να αποφεύγετε την ολική μονοχρωμία, ιδίως το λευκό.
 Φορώντας μαζί μπεζ, γκρι και λευκό, έχετε ένα διακριτικό, αλλά καθόλου βαρετό αποτέλεσμα

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια