Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Συνδυάστε σωστά τα χρώματα στα ρούχα

Οι σωστοί συνδυασμοί των χρωμάτων στα ρούχα είναι πολύ σημαντική υπόθεση, καθώς μπορεί να απογειώσουν ή να καταστρέψουν μία εμφάνισή σας.
Πολλές φορές μπορεί να έχει τύχει να βλέπετε στις βιτρίνες κάποια ρούχα σε εντυπωσιακά χρώματα αλλά παρόλο που σας αρέσουν να μην τα αγοράζετε επειδή δεν ξέρετε με τι χρώματα ταιριάζουν. Διαβάστε παρακάτω μερικές συμβουλές για τους πιο ασφαλείς και εντυπωσιακούς συνδυασμούς.....

Άσπρο: ταιριάζει με όλα! Για αντίθεση φορέστε το με σκούρες αποχρώσεις ενώ για πιο καλοκαιρινό λουκ συνδυάστε το με έντονα χρώματα.

Μαύρο: πάει με όλα σχεδόν τα χρώματα, αποφύγετε να το συνδυάσετε με πολύ σκούρες αποχρώσεις π.χ. του μπλε ή του καφέ. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε ένα total black λουκ και να σπάσετε τη μονοχρωμία με αξεσουάρ, παπούτσια ή τσάντα σε κάποιο έντονο χρώμα.

Καφέ: με μπεζ, ζαχαρί, πράσινο, πορτοκαλί, κίτρινο, τυρκουάζ, μπρονζέ, χρυσό, ροζ ή μωβ.

Κόκκινο: ταιριάζει με μπλε, καφέ, γκρι, μαύρο, άσπρο, τυρκουάζ ή σμαραγδί.

Ροζ: με πράσινο, καφέ, χακί, μπεζ και γενικά με γήινες αποχρώσεις.

Πράσινο: συνδυάστε το με μαύρο, άσπρο, τυρκουάζ, κίτρινο, πορτοκαλί ή μωβ.

Σκούρο μπλε: το σκούρο μπλε ταιριάζει απόλυτα με άσπρο για navy look, πράσινο ή κόκκινο.

Πορτοκαλί: με χακί, καφέ και τζιν ενώ για πιο extreme εμφανίσεις δοκιμάστε μωβ, κίτρινο ή φούξια.

Μωβ: ταιριάζει με πράσινο, φούξια, κρεμ ή μπεζ για σικ εμφανίσεις.

Γκρι: Ιδανικό για πολλές εμφανίσεις ανάλογα την απόχρωσή του. Το ανοικτό γκρι ταιριάζει με ροζ, λιλά, μωβ, κίτρινο και πράσινο, ενώ οι πιο σκούρες αποχρώσεις συνδυάζονται καλύτερα με σκούρο μπλε, κόκκινο, σκούρο μωβ ή μουσταρδί.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια