Τι προσβάλλει τους ανθρώπους με αναπηρία ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Οι τοπ ατάκες του αδιόρθωτου άντρα

Ας θυμηθούμε τις ατάκες του αδιόρθωτου άντρα, που σίγουρα έχει περάσει και....
μπορεί ακόμα να βασανίζει τη ζωή σας!......

1. Εκείνος λέει: Θα βγω για μια μπύρα:
Η πραγματικότητα: Επιστρέφει στις 8 το πρωί!
Σχετικά: Πάω για τσιγάρα, Έμπλεξα, Με απήγαγαν εξωγήινοι.
Πρώτη αντίδραση: Μα δεν με πιστεύεις τώρα; Τόση εμπιστοσύνη μου έχεις; Δεν φταίω εγώ, ο Τάκης/ Σάκης/ Μάκης με έμπλεξε σου λέω!
Τι να του πεις τώρα: η αλήθεια είναι πως η σχέση του με το χρόνο είναι χαώδης. Όπως ακριβώς πίστευες πως θα κάνετε το επόμενο βήμα γρήγορα και τελικά σας πήρε δέκα χρόνια (άτιμε Αντωνάκη της Ελενίτσας που χάλασες την πιάτσα) έτσι ακριβώς κι εκείνος κίνησε για μια μπύρα και κόντεψε να φτάσει στη Γερμανία για να απολαύσει την καλύτερη. Μην ρωτάς το γιατί. Ο καλός σου είναι όπως όλοι οι άντρες ψάρι, του γλυκού νερού: τόσο εύκολα που μπλέκει στα δίχτυα κάπου, είναι να το τσιγαρίζεις στο τηγάνι!

2. Εκείνος λέει: Όλα θα γίνουν!
Η πραγματικότητα: Δεν γίνονται ποτέ!
Σχετικά: μην βιάζεσαι, αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι
Πρώτη Αντίδραση: Εσύ ακούς την φράση και γίνεσαι έξαλλη κι εκείνος ανοίγει ημερολόγιο για να σε πείσει!
Τι να του πεις τώρα: Ο χρόνος, κι εδώ, στο ανδρικό μυαλό είναι άπειρος και αέναος. Μπορεί εσύ να μείνεις σαν την γραία από τις Μεγάλες Προσδοκίες, να περιμένεις να γίνουν όλα, αλλά αυτό δεν μας απασχολεί. Φυσικά, στην αντίθετη περίπτωση που εσύ αφήσεις ασιδέρωτο το πουκάμισάκι του, το να του απαντήσεις αυθαίρετα »Όλα θα γίνουν», αποτελεί αιτία σύρραξης.

3. Εκείνος λέει: Με πιέζεις
Η πραγματικότητα: Καταλαβαίνει ότι είσαι κελεπούρι και φοβάται μήπως μπλέξει σοβαρά μαζί σου
Σχετικά: Πνίγομαι, Παθαίνω ασφυξία
Πρώτη Αντίδραση: Ό,τι κι αν του έχεις προτείνει (ακόμα και να πάτε μαζί σινεμά) εκείνος βλέπει κινηματογραφικά τη σχέση σας να εξελίσσεται σε γάμο με παιδιά, σκυλιά, γατιά, μπάρμπεκιου και δίπλα εκείνος με τα ριγέ του φυλακόβιου, αφού ως γνωστός γάμος = φυλακή!
Τι να του πεις τώρα: έχε έτοιμη τη φιάλη οξυγόνου. Το αστέρι σου αποδεικνύεται και στην περίπτωση αυτή ψάρι που χωρίς νερό δεν ζει, χωρίς εσένα ναι!

4. Εκείνος λέει: Δεν τα κάνουν οι άντρες αυτά!
Η πραγματικότητα: βαριέται να κάνει αυτό που του ζητάς
Σχετικά: Δεν ξέρω κανένα φίλο μου να κάνει αυτό το πράγμα, η μαμά μου δεν μου το έμαθε αυτό κλπ.
Πρώτη Αντίδραση: σίγουρα υπάρχει κάτι πιο σημαντικό που πρέπει να γίνει τη στιγμή που εσύ ζητάς βοήθεια, για παράδειγμα στις δουλειές του σπιτιού.
Τι να του πεις τώρα: Να βάλει σκούπα; Να πλύνει κανά πιάτο; Να μην παίξει Pro για να σε βοηθήσει; Πρόσεξε κουκλίτσα μην γίνεις αγορομάνα και ξεχάσεις τότε που πάλευες με τα θερία!

5. Εκείνος λέει: Μπορώ να οδηγήσω!
Η πραγματικότητα: είναι σκνίπα από το αλκοόλ
Σχετικά: βλέπεις να έχω πιεί;
Πρώτη αντίδραση: ποιά είσαι εσύ που θα του πάρεις το τιμόνι από το χέρι;
Τι να του πεις τώρα: ότι πρέπει να θέσει τον εαυτό του σε κίνδυνο το θεωρείς απαράδεκτο. Ότι πρέπει να θέσει και σένα σε κίνδυνο, με ξεπερνά. Στην επόμενη έξοδο, πάρτε ταξί, να μην σε βρίζει που δεν βρήκε να παρκάρει ή που του γρατζούνισαν την κούρσα!
womenonly.gr

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια