Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Γιατί απέλυσαν τη Γιολάντα Διαμαντή από τον Sfera

Η Γιολάντα Διαμαντή βρέθηκε στο «Όλα 12» για να μιλήσει για το θέμα που έχει προκύψει, αποδεικνύοντας ταυτόχρονα οτι οι σχέσεις της με τον Βαγγέλη Περρή δεν έχουν διαταραχτεί.
Η Γιολάντα Διαμαντή άφησε αιχμές για την νέα ιδιοκτησία του Sfera που «δεν της έδωσε το περιθώριο να κάνει μια τελευταία εκπομπή στο σταθμό που εργαζόταν 12 ολόκληρα χρόνια».
Η Γιολάντα Διαμαντή μίλησε.....

και με όσα αποκάλυψε, δημιούργησε περισσότερες απορίες απ’ όσες έλυσε.

«Ότι ήταν να γίνει θα γινόταν έτσι κι αλλιώς. Ήταν ένας ωραίος τρόπος να γίνουν τα πράγματα λίγο πιο γρήγορα και λίγο πιο άκομψα. Το μόνο που θα σου πω είναι ότι εγώ ποτέ δεν εγκαταλείπω, και δεν εγκατέλειψα την εκπομπή μου και το μαγαζί μου. Όταν είσαι σε μια δουλειά 10-12 χρόνια, πλέον είναι κάτι από την ψυχή και την καρδιά σου. Δεν θα εγκαταλείψω ποτέ μια θέση που έχω αναλάβει στη μέση της σεζόν. Οπότε λέγοντας αυτό, ότι δηλαδή εγώ δεν έχω εγκαταλείψει, καταλαβαίνεις ότι τα πράγματα είναι δυσάρεστα και νιώθω άσχημα».

Η Γιολάντα Διαμαντή ήταν ψυχολογικά ένα ράκος, αλλά αποκαλυπτική: «Ο Περρής δεν μπορεί να με διώξει από μια εκπομπή που είναι δική μας. Και εξακολουθεί να είναι δική μας, γιατί όταν στήνεις μια εκπομπή την έχεις στήσει εσύ και είναι δική σου. Επομένως ο, τι άλλο γίνεται πρέπει να ξαναστηθεί από την αρχή. Και ο Βαγγέλης δεν είναι χωρίς εμένα το ίδιο, και εγώ χωρίς τον Βαγγέλη δεν είμαι το ίδιο. Ο τσακωμός δεν ήταν τίποτα. Έχουμε τσακωθεί κι άλλες φορές. Γενικότερα υπήρχε κακό κλίμα και πίεση, και γενικά ήταν κάπως περίεργα. Έπρεπε να το είχαμε μαζέψει διαφορετικά, δεν πειράζει. Δεν έγινε!»

Για την αντικατάσταση της από την Έλενα Παπαβασιλείου το πρωί της Δευτέρας, η Γιολάντα Διαμαντή είπε: «Την άκουσα την εκπομπή. Τι να σου πω; πως χαίρομαι να την ακούω χωρίς εμένα; Όχι δεν χαίρομαι! Και λέω εκπομπή μου και θα το λέω όσο κι αν κάποιοι χαλιούνται, γιατί είναι μια δική μου εκπομπή την οποία έστησα. Είναι ένα δικό μου προϊόν και αυτό δεν αμφισβητείται».
http://www.ishow.gr

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια