Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Scotty Bowers 1923-2019 Αμερικανός πεζοναύτης-ζιγκολό

George Albert " Scotty " Bowers
Γέννηση: 1 Ιουλίου 1923, Οτάβα, Ιλινόι, ΗΠΑ
Απεβίωσε: 13 Οκτωβρίου 2019, Λος Άντζελες, Καλιφόρνια, ΗΠΑ
O πρώην πεζοναύτης-ζιγκολό και η μυστική σεξουαλική ζωή του Hollywood.
"Η αλήθεια δεν μπορεί να τους βλάψει πια", λέει ο Scotty Bowers, ο πρώην Αμερικανός πεζοναύτης που έγινε ζιγκολό και, όπως ισχυρίζεται στο βιβλίο του, κοιμήθηκε με την elite του Hollywood και έκανε τρίο με τον Βασιλιά Edward VIII και την γυναίκα του Wallis Simpson.
Ο 88χρονος Scotty Bowers, ένας αμερικανός πρώην πεζοναύτης που έγινε ζιγκολό, αποκαλύπτει τις ερωτικές περιπέτειες που ισχυρίζεται ότι είχε με πλήθος διάσημων σταρ του Χόλιγουντ, αλλά και με τον παραιτηθέντα βασιλιά της Αγγλίας Duke of Windsor και τη σύζυγό του Wallis Simpson.
Σε ένα βιβλίο 286 σελίδων που θα κυκλοφορήσει στις 14 Φεβρουαρίου στις Ηνωμένες Πολιτείες με τον τίτλο "Full Service: My Adventures in Hollywood and the Secret Sex Lives of the Stars" ("Ολοκληρωμένο Σέρβις: Οι περιπέτειές μου στο Χόλιγουντ και η Μυστική Σεξουαλική Ζωή των Σταρ"), ρίχνει φως σε ένα δίκτυο πορνείας, που εκτός από τη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας είχε "εξυπηρετήσει", όπως λέει, και πολλούς διάσημους σταρ της εποχής.
Μεταξύ των ερωτικών συντρόφων του αναφέρει τους ηθοποιούς Cary Grant, Rock Gudson, Spencer Tracy, τον σκηνοθέτη George Cukor, τη τραγουδίστρια Edith Piaf και την ηθοποιό Vivien Leigh.
Ο Bowers ισχυρίζεται ότι συνήθιζε να βρίσκει ερωτικούς συντρόφους για την ηθοποιό Rita Hayworth, ενώ όπως αποκαλύπτει, είχε κανονίσει σεξουαλικά ραντεβού με 150 διαφορετικές γυναίκες για την Katharine Hepburn, η οποία, πάντοτε σύμφωνα με τον ίδιο, αρεσκόταν στον λεσβιακό έρωτα.
Όπως λέει ο Bowers, ο οποίος σήμερα ζει στο Χόλιγουντ με τη σύζυγό του Lois, όλα ξεκίνησαν το 1946, όταν ήταν μόλις 23 χρόνων.
Έχοντας απολυθεί από τους πεζοναύτες αμέσως μετά το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, έπιασε δουλειά σε ένα βενζινάδικο στο Hollywood.
Scotty Bowers
Scotty Bowers - Rock Gudson
Μία ημέρα τον πλησίασε ο ηθοποιός Walter Pidgeon, προσφέροντάς του ένα χαρτονόμισμα των 20 δολαρίων για να κάνει σεξ μαζί του.
Έτσι, άρχισαν όλα...
Το 1950 παραιτήθηκε από τη δουλειά του στο βενζινάδικο και για τα επόμενα 20 χρόνια δούλευε ως ζιγκολό, τεχνίτης αλλά και μπάρμαν.
Συνέχισε μέχρι τις αρχές τις δεκαετίας του 1980, όταν και παντρεύτηκε.
Ωστόσο, όπως γράφει, ήταν το ξέσπασμα της επιδημίας του AIDS που τον ώθησε να σταματήσει. "Ήταν πολύ επισφαλές αυτό το παιχνίδι πια".

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια