Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Μωρό - Ηρακλής στο Ισραήλ!

Εντόπισα σε ένα on-line περιοδικό του μεγάλου εθνικού ευεργέτη Γιώργου Μπόμπολα, ένα ζουμερό άρθρο για ένα σούπερ βρέφος στο Ισραήλ.
Κατάφερα όμως και ανακάλυψα την πρωτογενή πηγή, από αγγλόφωνη Ισραηλινή ιστοσελίδα, για να διαβάσετε το νέο από τα χεράκια μου και με τα λογάκια μου.
Ο Maor Buchnik του Ynetnews γράφει ....

σε μια ανάρτηση ότι η συνάντηση ανάμεσα σε ένα μωρό ενός έτους και ένα φίδι τριών ετών έληξε προς έκπληξη όλων άδοξα όχι για τον μικρό αλλά για το φίδι! Η μαμά του μπήκε ξαφνικά στο δωμάτιο και είδε τον μικρό να μασουλάει το φουκαριάρικο ερπετό.

Η μαμά τα είδε όλα, έπαθε κρίση πανικού και άρχισε να στριγκλίζει σαν τον Λάκη Γαβαλά την ώρα που τον προφυλάκιζαν, μέχρι να σκάσουν οι γείτονες. Ο μικρός Ηρακλής όμως δεν κατάλαβε Χριστό. Όπως βλέπετε στην φωτογραφία όχι μόνο δε φαίνεται να έχει υποστεί κάνα μετατραυματικό σοκ αλλά μοιάζει να το διασκεδάζει κιόλας. Ο περήφανος πατέρας (για Δία δεν τον κόβω) επιδεικνύει στο ένα χέρι το κακόμοιρο φίδι και στο άλλο τον γιόκα του. Η μαμά δεν ξέρω που είναι, φαντάζομαι στο νοσοκομείο με δραμαμίνες και Lonarid.

Το 35 εκατοστών φίδι λοιπόν βρήκε άδοξο τέλος στα χέρια, ή ορθότερα στο στόμα του μικρού Imad Gadir. Ο μικρός κυριολεκτικά του έκοψε το κεφάλι δαγκώνοντας και τρώγοντάς το! Ο βετεράνος φιδοκυνηγός Eli Cohen δήλωσε ότι το φίδι αυτό δεν είναι δηλητηριώδες και αν είχε δαγκώσει το παιδί δεν θα κινδύνευε, εκτός και αν ήταν αλλεργικό. Αλλά αν ήταν μεγαλύτερο θα μπορούσε να το στραγγαλίσει, μιας και αυτά τα φίδια αυτό κάνουν με τα θηράματά τους. Τέλος καλό όλα καλά λοιπόν για τον μικρούλη Ισραηλινό Ηρακλή, που ίσως θα έπρεπε από τώρα να αναλάβει να εκπαιδεύσει ο ως άνω φιδοκυνηγός να πιάνει και να τρώει και μεγαλύτερα φίδια.
korioi

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια