Τι προσβάλλει τους ανθρώπους με αναπηρία ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Η Σαντορίνη στην Ιαπωνική τηλεόραση

Στην Ιαπωνία θα προβληθεί ο τουριστικός προορισμός της Σαντορίνης μέσω εκπομπής του τηλεοπτικού δικτύου ΝΤV (Nippon Television Corporation), που προβάλλεται σε ζώνη υψηλής τηλεθέασης.
Ολοκληρώθηκαν την περασμένη εβδομάδα στη Σαντορίνη τα "γυρίσματα" της εκπομπής "Another Sky" που προβάλλεται από το κορυφαίο τηλεοπτικό δίκτυο NTV της Ιαπωνίας (Nippon Television Network Corporation).
Πρωταγωνίστρια ήταν η δημοφιλής παρουσιάστρια - μοντέλο, ΑIZAWA SAYO, η οποία πρόσφατα, μάλιστα, είχε δηλώσει ότι ο πιο αγαπημένος της προορισμός στον κόσμο είναι η Σαντορίνη! Ανάμεσα σε άλλα, η Αizawa, κατέγραψε τα τοπικά ήθη και έθιμα, θαύμασε τις φυσικές ομορφιές και γεύτηκε παραδοσιακές συνταγές σε ένα πρόγραμμα, που προβάλλεται σε prime time και υπολογίζεται ότi "αγγίζει" τους 10.000.000 τηλεθεατές!
Στη διάρκεια της παραμονής του συνεργείου, η παρουσιάστρια συνάντησε πολλούς Ασιάτες επισκέπτες.
Το γεγονός αυτό "αποτέλεσε μια ευτυχή συγκυρία για την προβολή του προορισμού στις υποσχόμενες αυτές αγορές που ενδιαφέρονται, κυρίως, για ταξίδια στην εκτός αιχμής περίοδο", δήλωσε η κυρία Ελένη Φαναριώτου, senior researcher της βρετανικής εταιρίας "MediaCoFSS", που οργάνωσε την επίσκεψη στο πλαίσιο της στρατηγικής συμμαχίας με την “MTC GROUP” και έπειτα από συνεννόηση με το Δήμο Θήρας και με την συμβολή του Γραφείου Υποστήριξης τουρισμού Θήρας (ΕΟΤ).
Η ενέργεια, η οποία δεν είχε καμία επιβάρυνση για το Δήμο, θεωρείται σημαντική ευκαιρία προβολής του προορισμού στην Ιαπωνική αγορά. 

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια