Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Κάνει το γύρο του κόσμου με τα πόδια, το υποσχέθηκε στην ετοιμοθάνατη κόρη του!!!

«Δεν υπάρχει κάτι πιο τραγικό από το να χάσει κάποιος το παιδί του, ειδικά σε μια τόσο μικρή ηλικία, αλλά μέσα από τέτοιες τραγωδίες οι άνθρωποι παίρνουν δύναμη για να...
πραγματοποιήσουν εκπληκτικές πράξεις», λέει και προσθέτει:
«χρειάστηκε ένα τέτοιο γεγονός, να χάσω την 11χρονη κόρη μου, για να θέσω ένα στόχο και να αλλάξω δραματικά τη ζωή μου».

Ο Νάιτζελ υποσχέθηκε ότι θα περπατήσει από την Αγγλία στην Αυστραλία, μέσω ...Αμερικής. Το 1995, ο Νάιτζελ περπάτησε από το Νότινγχαμ στο Λαντς Εντ, από την Ουάσινγκτον στο Σαν Φρανσίσκο της Καλιφόρνιας και από την Καμπέρα στo Μπρίσμπέιν. To 1997 από τo Μπρισμπέιν στο Πορτ Ντάγκλας, από το Πορτ Ντάγκλας στο Μάουντ Ισα, από το Μάουντ Ισα στο Τουγούμπα και από το Τουγούμπα στο Μπρίσμπέιν. Το 1999 περπάτησε στο Κουίνσλαντ 500 χιλιόμετρα σε 5 μέρες, το 2000 διένυσε με ένα αναπηρικό καροτσάκι την απόσταση από τη Μελβούρνη στο Μπρισμπέιν και το 2007 περπάτησε από το Πορτ Ντάγκλας στο Μπρισμπέιν.

O Νάιτζελ θα συνεχίσει την προσπάθειά του στο διάστημα 30 Σεπτεμβρίου-4 Νοεμβρίου 2012 από το Πορτ Ντάγκλας του Μπρισμπέιν, για να βοηθήσει 850 παιδιά (που πάσχουν από τη συγκεκριμένη ασθένεια) και τις οικογένειες τους που μάχονται καθημερινά για να κρατήσουν τα παιδιά τους στη ζωή.

O Νάιτζελ, μεταξύ άλλων, ίδρυσε το «The Zoe Reed Little Bridge House Association (Zoe's Place)» στο Κουίνσλαντ και καθιέρωσε το «The Zoe Reed Memorial Walk» σε τρεις χώρες.

Όταν ρωτήθηκε αν βρίσκει το περπάτημα θεραπευτικό, καθώς έχει αποδειχτεί κατόπιν έρευνας ότι το περπάτημα και το τρέξιμο βοηθούν τα άτομα που υποφέρουν από κατάθλιψη, εκείνος απάντησε ότι δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία γι' αυτό.

Όλοι οι δρόμοι που περπάτησε ο Νάιτζελ και εκείνοι που πρόκειται να περπατήσει υπάρχουν στην ιστοσελίδα του walkyourowntalk.yolasite.com 

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια