Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Νταϊάνα: Θα γίνουν προσπάθειες, να με βγάλουν από τη μέση

«Θα γίνουν προσπάθειες, αν όχι να με βγάλουν από τη μέση με αυτοκινητικό δυστύχημα, τουλάχιστον θα μου προκαλέσουν σοβαρά τραύματα για να με παρουσιάζουν ότι έχω χάσει τα λογικά μου», είχε υποστηρίξει στον δικηγόρο της η πριγκίπισσα Νταϊάνα λίγο πριν πεθάνει.
Τα νέα στοιχεία, που έρχονται τώρα στο φως......

δείχνουν πώς η «πριγκίπισσα του λαού» ήξερε πώς ήθελαν να την ξεφορτωθούν και είχε προβλέψει ότι μπορεί αυτό να γίνει με την πρόκληση τροχαίου.

Ο δικηγόρος της, λόρδος Μίσον, είχε καταγράψει επίσημα την κατάθεση της Νταϊάνα και την έδωσε στις βρετανικές Αρχές, αλλά το πολύ κρίσιμο αυτό έγγραφο για τον φάκελο του θανάτου της Νταϊάνα ποτέ δεν προωθήθηκε στις γαλλικές δικαστικές Αρχές που διενεργούσε τις έρευνες.

Το έβαλε στο συρτάρι του ο πρώην αρχηγός της Σκότλαντ Γιαρντ, λόρδος Κόντον, το ίδιο έκανε και ο αξιωματικός που τον διαδέχτηκε, ο λόρδος Στίβενς, όπως διαβάζουμε στο Έθνος.

Σύμφωνα με τις γαλλικές δικαστικές αρχές, ο Αλ Φαγέντ είχε υποστηρίξει το 1997 μετά το ατύχημα ότι οι αξιωματικοί της Σκότλαντ Γιάρντ απέκρυψαν την κατάθεση της Νταϊάνα.

Οι πληροφορίες για «προσχεδιασμένο έγκλημα» είδαν το φως της δημοσιότητας για πρώτη φορά το 2003, όταν ο Πολ Μπάρελ παρουσίασε μία επιστολή της Νταϊάνα που την είχε γράψει δύο χρόνια μετά το διαζύγιό της από τον πρίγκιπα Κάρολο.

«Αυτή η συγκεκριμένη φάση της ζωής μου είναι η πλέον επικίνδυνη. Κάποιος σχεδιάζει ατύχημα στο αυτοκίνητό μου και σοβαρούς τραυματισμούς στο κεφάλι μου, ώστε να είναι ελεύθερος ο δρόμος για τον Κάρολο να παντρευτεί».
www.madata.gr

ΣΧΟΛΙΑ

1 Σχόλια