Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Μικρά παιδιά πωλούνται στο κέντρο της Αθήνας!

Καταγγελία με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες …
Η φρίκη σε όλο της το μεγαλείο!
Σύμφωνα με καταγγελίες που έγιναν στο newsbeast.gr στο κέντρο της Αθήνας κυκλώματα συμμοριών αλλοδαπών εμπορεύονται μικρά παιδιά, ακόμη και 4 ετών.
Οι περιγραφές και οι μαρτυρίες σοκάρουν ακόμη και....

τους πιο σκληρούς.
«Σάββατο απόγευμα, πριν από ένα περίπου μήνα, στις 7 βρισκόμουν μέσα στο αυτοκίνητό μου», καταγγέλλει κάτοικος της περιοχής (τα στοιχεία της οποίας έχει το newsbeast.gr), η οποία για προφανείς λόγους θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία της.

Και συνεχίζει…
«Ερχόμενη από το κέντρο, έστριψα στην οδό Λέλας Καραγιάννη. Όπως ανέβαινα λοιπόν με το αυτοκίνητό μου και επειδή ο δρόμος είναι πολύ στενός και σκοτεινός, πήγαινα πολύ σιγά, είδα στα δεξιά μου ένα χαρτόκουτο, πάνω στο οποίο υπήρχε ένα παιδί!

Αρχικά πίστεψα ότι ήταν κουκλάκι. Αναρωτήθηκα τι ήταν. Προχώρησα λίγο παραπάνω με το αυτοκίνητό μου και στο επόμενο κενό, ανάμεσα δηλαδή στα παρκαρισμένα αυτοκίνητα που υπήρχαν, πολύ κοντά σε ένα δέντρο, είδα ακόμη ένα χαρτόκουτο με άλλο ένα παιδί. Μέχρι εκείνη την ώρα δεν πίστευα αυτό που έβλεπα. Υπήρχαν τρία χαρτόκουτα στην δεξιά πλευρά και δύο στην αριστερή πλευρά με παιδάκια, το πολύ μέχρι 4 ετών».

Και εδώ, σύμφωνα με την κάτοικο της περιοχής, αρχίζει το πιο συγκλονιστικό κομμάτι της ιστορίας των τεράτων που χρησιμοποιούν μωρά για να εκφράσουν τις πιο… βρώμικες φαντασιώσεις τους.

«Κάποια στιγμή έφτασα στο φανάρι και από το χαρτόκουτο σηκώθηκε ένα παιδάκι και εκείνη τη στιγμή αντιλήφθηκα ότι είναι όντως μικρά παιδιά. Μέχρι τότε πίστευα ότι έβλεπα μικρά κουκλάκια γι’ αυτό και δεν μπορούσα να καταλάβω τι συνέβαινε και αναρωτιόμουν τι μπορεί να συμβαίνει εκεί. Στη γωνία ακριβώς υπάρχει ένα κατάστημα με τηλεφωνίες, από αυτά που διατηρούν αλλοδαποί, και απέναντι υπάρχει ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι. Εκεί μία ομάδα ανθρώπων και το παιδάκι τους πλησίασε. Ήταν όλα έγχρωμα και ήταν ντυμένα, όπως οι πορσελάνινες κούκλες αλλά ήταν βαμμένα πολύ έντονα. Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι στο δρόμο γίνονταν αυτά. Μέχρι τότε ήξερα για την πορνεία και τα ναρκωτικά αλλά δε φανταζόμουν ότι συνέβαινε κι αυτό», τονίζει, υποστηρίζοντας σαφώς ότι η δική της αίσθηση από την εικόνα που είδε παραπέμπει σε πορνεία ανηλίκων.

Η καταγγέλλουσα, όπως σημειώνει, πήρε αμέσως τηλέφωνο από το κινητό της στο Αστυνομικό Τμήμα Κυψέλης και ενημέρωσε για όσα είχε δει. Σύμφωνα πάντα με την ίδια, στο Αστυνομικό Τμήμα φάνηκαν να έχουν εικόνα για το τι συμβαίνει στους δρόμους της περιοχής.

«Μόλις έκλεισα το τηλέφωνο, έκανα πάλι την ίδια διαδρομή για να ξαναμπώ στο στενό. Δεν μου πήρε παραπάνω από 5 με 10 λεπτά αλλά στο στενό δεν υπήρχε κανείς», λέει. Από έρευνες πάντως, προκύπτει ότι το πρόβλημα στην Αθήνα είναι υπαρκτό και τα παιδάκια διακινούνται ακόμη και με ψηφιακή «διαφήμιση».

Για το περιστατικό αυτό, σύμφωνα πάντα με την καταγγέλλουσα, έχει ενημερωθεί και ο δήμος Αθηναίων.

Η καταγγέλουσα ξεκαθαρίζει βέβαια ότι: «Από εκείνη τη φορά, το βράδυ του Σαββάτου δηλαδή δεν έχω δει πάλι κάτι». Η Αστυνομία διαψεύδει το θέμα καθώς μέχρι σήμερα βάσει ερευνών στο κέντρο δεν έχει διαπιστωθεί τέτοιο – σοκαριστικό- φαινόμενο.

Όπως και να έχει πάντως, αναμένουμε από την ΕΛ.ΑΣ και το δήμο Αθηναίων να ερευνήσουν το θέμα και να εξετάσουν τις συγκεκριμένες καταγγελίες. Η ύπαρξη μικρών παιδιών, ντυμένων «περίεργα», έντονα μακιγιαρισμένων και εκτεθειμένων σε δρόμο της Αθήνας (σε μια περιοχή γκέτο), οδηγεί σε δύο συμπεράσματα: ή πρόκειται για πορνεία ή εμπόριο παιδιών.

Όπως και να ’χει, η καταγγελία πρέπει να διερευνηθεί ταχύτατα από τις αρμόδιες Αρχές.
www.hotgossip69.com

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια