Τι προσβάλλει τους ανθρώπους με αναπηρία ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Οι 10 πιο χαζοί μύθοι γύρω από το σεξ

Πολλοί μύθοι έχουν κυκλοφορήσει κατά καιρούς γύρω από το σεξ.
Ορισμένοι από αυτούς είναι τόσο χαζοί, ώστε μόνο κάποιος που είναι σεξιστής, αδαής ή εντελώς τρελός, θα μπορούσε να τους πιστέψει........

1. Οι άντρες απολαμβάνουν το σεξ περισσότερο από τις γυναίκες
Αν είσαι άντρας και πιστεύεις ότι αυτός ο μύθος είναι αλήθεια, είναι σίγουρο ότι οι σεξουαλικές σου σύντροφοι δεν απολαμβάνουν το σεξ μαζί σου.
2. Μπορείς να κρίνεις το μέγεθος του «πακέτου» ενός άνδρα από το μέγεθος της πατούσας του
Πουθενά, ποτέ και καμία επιστημονική έρευνα δεν έχει αποκαλύψει ότι υπάρχει κάποιος συσχετισμός μεταξύ του μεγέθους ενός ανδρικού μορίου και μιας πατούσας.
3. Ο αυνανισμός τυφλώνει
Αν αυτός ο μύθος ήταν αλήθεια, κανένας δεν θα μπορούσε να διαβάσει αυτές τις γραμμές...
4. Μπορείς να μείνεις έγκυος από ένα φιλί
Αν είσαι παιδί και σε
μπερδεύει ο κόσμος των ενηλίκων, μπορείς να πιστεύεις αυτό το μύθο, χωρίς να γίνεις περίγελος. Αν είσαι άνω των 15 ετών όμως, καλή τύχη στην προσπάθεια να γεμίσεις με προφυλακτικά το στόμα σου.
5. Μπορείς να κολλήσεις αφροδίσιο νόσημα από την τουαλέτα
Οι σεξουαλικώς μεταδιδόμενες ασθένειες χρειάζονται περιβάλλον υγρασίας για να αναπτυχθούν, κάτι το οποίο δεν παρέχει η τουαλέτα. Όπως λένε και πολλοί γιατροί, η δικαιολογία της τουαλέτας είναι η κλασσική που δίνουν στους συντρόφους τους όσοι έχουν κάνει την κουτσουκέλα τους.
6. Οι άντρες σκέφτονται το σεξ κάθε 7 δευτερόλεπτα
Αν αυτό ήταν αλήθεια, δεν θα λειτουργούσε σχεδόν τίποτα, θα είχαμε δεκαπλάσιο αριθμό ατυχημάτων και εκατονταπλάσιες καταγγελίες βιασμών.
7. Οι γυναίκες δεν μπορούν να ευχαριστηθούν το περιστασιακό σεξ γιατί είναι πιο συναισθηματικές
Πες το αυτό σε μια γυναίκα που έχει καιρό να κάνει σεξ...
8. Το μέσο πέος έχει μήκος 20 εκατοστά
Σύμφωνα με τους επιστήμονες, το μήκος του μέσου πέους είναι 15 εκατοστά
9. Ο Στινγκ έκανε ταντρικό σεξ για 8 συνεχόμενες ώρες
Αυτό κι αν είναι αστικός μύθος! Το «ταντρικό σεξ» μπορεί όντως να διαρκέσει για ώρες, αλλά πρόκειται για πνευματική κατάσταση και όχι για σωματική πράξη. Για όλους, ταντρικούς και μή, το σεξ κρατάει κατά μέσο όρο 3 με 7 λεπτά, σύμφωνα τουλάχιστον με επιστημονικές μελέτες.
10. Η αιμομιξία ευθύνεται για τη γέννηση μεταλλαγμένων μωρών
Αν το σεξ με την ξαδέρφη σου προκαλούσε γενετικές μεταλλάξεις, τότε 11 Πολιτείες των ΗΠΑ στις οποίες επιτρέπεται νομικά ο γάμος μεταξύ ξαδέλφων, θα είχαν γεμίσει με παιδάκια που μοιάζουν στον Γούλβεριν. 

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια