Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Τα μυστικά της κρεβατοκάμαρας του Χιου Τζάκμαν

Μπορεί να είναι ένα από τα πιο «παράδοξα» ζευγάρια του Χόλιγουντ, τουλάχιστον ηλικιακά, αλλά τα 16 χρόνια του πολύ αγαπημένου γάμου τους, είναι η τρανή απόδειξη ότι τα φαινόμενα απατούν!
Σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα η Ντέμπορα-Λι Φέρνες (Deborah-Lee Furness) εξήγησε με ποιον τρόπο ο σύζυγός της κρατά αναμμένη τη «φλόγα» στην…

κρεβατοκάμαρά τους!
«Μεταμορφώνεται στον άντρα των φαντασιώσεών μου», αποκάλυψε η 56χρονη ηθοποιός καταφέρνει να την εντυπωσιάζει κάθε φορά φορώντας τη στολή του… χρηματιστή! Και εξήγησε ακριβώς τι εννοεί.

«Πάντα έλεγα ότι θα παντρευόμουν κάποιον λογικό άντρα. Έναν χρηματιστή. Ο Χιου το ξέρει αυτό και πολλές φορές μου πραγματοποιεί τη φαντασίωση», παραδέχεται η Φέρνες, η οποία γνώρισε τον διάσημο ηθοποιό το 1991 στα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς «Correlli» στην πατρίδα του, την Αυστραλία.

Για την ιστορία αναφέρουμε ότι η Ντέμπορα-Λι έπαιζε μια ψυχίατρο στις φυλακές και ο Χιου έναν τρόφιμο που ζητούσε τη συμβουλή της.

«Δεν ήταν κεραυνοβόλος έρωτας, αλλά ήταν σίγουρα μια στιγμιαία σχέση, μια αναγνώριση», συνέχισε η Φέρνες, η οποία, παρεμπιπτόντως, εκείνη τη χρονιά είχε υποσχεθεί στον εαυτό της ότι δεν θα ξαναέβγαινε ποτέ με ηθοποιούς, ούτε και κάποιον μικρότερο των 30 ετών. Και πέτυχε το δύο στα δύο με τον Τζάκμαν ο οποίος τότε ήταν μόλις 23 χρονών.

Εκείνη μπορεί να είχε δεύτερες σκέψεις για αυτή τη σχέση, αλλά αυτό δεν ίσχυε και για τον αγαπημένο της, που έχει επανειλημμένα παραδεχτεί ότι ήξερε από πολύ νωρίς ότι είχε βρει το έτερόν του ήμισι.

«Ήταν ξεκάθαρο για μένα ότι εκείνη ήταν η μία και μοναδική από τις πρώτες δύο εβδομάδες. Όμως, αποφάσισα να περιμένω έξι μήνες πριν ζητήσω από την Ντεμπ να με παντρευτεί. Στους τέσσερις, αποφάσισα ότι ήταν χαζό να περιμένω χωρίς λόγο και το έκανα τότε», ομολογεί από την πλευρά του ο 43χρονος Χιου Τζάκμαν τονίζοντας ότι ποτέ άλλοτε δεν ένιωσε τέτοια σιγουριά στη ζωή του.

Τι και αν τώρα πια ο σύζυγός της είναι ένας από τους πιο διάσημους σταρ του Χόλιγουντ, η κυρία Τζάκμαν υποστηρίζει ότι στο σπίτι είναι τόσο απλός και συνηθισμένος, που σχεδόν ξεχνά αυτή την ιδιότητά του.

«Μη νοιάζεστε όμως. Και εγώ πιστεύω ότι είναι ο πιο σέξι άντρας στον κόσμο και πραγματικά εύχομαι κάθε γυναίκα στον κόσμο να βλέπει τον άντρα της έτσι», ολοκληρώνει η Ντέμπορα-Λι Φέρνες, σχολιάζοντας τον κολακευτικό τίτλο που έχει κερδίσει ουκ ολίγες φορές ο καλός της.

Όσο για τις φήμες που θέλουν τον Χιου Τζάκμαν γκέι και τον γάμο του "βιτρίνα", η σύζυγός του είναι κάθετη: "Δεν δίνουμε καθόλου βάση σε αυτά τα δημοσιεύματα. Πολύ απλά δεν μας αφορούν. Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει", ξεκαθαρίζει η Ντέμπορα-Λι και είναι πάγματι σαφέστατη.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 11 Απριλίου 1996 και ύστερα από δύο αποβολές, υιοθέτησε δύο παιδιά, τον Όσκαρ Μαξιμίλιαν (Oscar Maximillian) που γεννήθηκε στις 15 Μαΐου 2000 και την Άβα Έλιοτ (Ava Eliot) που γεννήθηκε στις 10 Ιουλίου 2005.

Κατά τα άλλα ο Χιου Τζάκμαν έγινε πρόσφατα και… καφετζής αφού εγκαινίασε το φιλανθρωπικού χαρακτήρα καφέ "Laughing Man Coffee & Tea" στη Νέα Υόρκη, ενώ στον κινηματογράφο τον βλέπουμε στην ταινία «Real Steal». (δείτε το τρέιλερ στο βίντεο που ακολουθεί).
Ζωή Κίττα

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια