Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Μύρισε το μπλουζάκι του για να μάθεις ποιος είναι

Ένα επιστημονικό πείραμα απέδειξε ότι τα μπλουζάκια των αντρών αποδεικνύουν πολλά για την προσωπικότητα αλλά και τα γούστα αυτού που το φοράει .
Πως προκύπτει αυτό το πόρισμα ;
Από το φυσικό άρωμα του κάθε άντρα.
Σε πρώτη φάση προσδιορίστηκε ότι οι άντρες που έφεραν σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα, όπως γονόρροια, συχνά χωρίς να το ξέρουν, προδόθηκαν απ τα μπλουζάκια και την μυρωδιά τους για την μολυσματικότητά τους. Με ακρίβεια που συνέπεσε με τα αποτελέσματα διαγνωστικών εξετάσεων, τα ερωτηματολόγια στα οποία απάντησαν οι εθελοντές τους προσδιόρισαν ως δυνητικά μολυσματικούς.

Το πείραμα πραγματοποιήθηκε από Ρώσους, ενώ οι ειδικοί ενδοκρινολόγοι εξηγούν πως σε ό,τι αφορά την υγεία και τα σεξουαλικά νοσήματα που κουβαλούν οι άνδρες, προφανώς προδίδονται από την συγκέντρωση των αντισωμάτων στον οργανισμό, που ενεργοποιούνται όταν κάποιος, π.χ, είναι φορέας γονόρροιας.

Σε ότι αφορά την προσωπικότητα, αντίστοιχα, και τα χούγια του καθενός και αυτά κωδικοποιούνται, αποτυπώνονται και εκφράζονται με τη χημεία των ορμονών η οποία εκπέμπεται διαφορετικά από σώμα σε σώμα.

Η κυριαρχική προσωπικότητα, π.χ, κουβαλάει περισσότερη τεστοστερόνη, κωδικός που αφήνει άλλο άρωμα στον αέρα. Περισσότερο ανάγλυφα η τεστοστερόνη ρέει στα βιολογικά υγρά και συνεπώς στα μπλουζάκια. Αλλά και στον αέρα. 

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια