Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

5+ λόγοι που θα κολλήσεις με το Paintball

Ίσως το φοβάσαι; Ίσως θεωρείς ότι θα σου φύγουν ένα κάρο λεφτά; Ίσως, ίσως, ίσως...
Απλά διάβασε παρακάτω και δοκίμασε μια φορά.
Δε θέλει παραπάνω για να εθιστείς στο paintball!
Αυτό το κείμενο είναι για το paintball και απευθύνεται σε όσους έχουν ανάγκη να ξεδώσουν. Να δοκιμάσουν κάτι διαφορετικό. Να ξεφύγουν. Να νιώσουν λίγο primitive. Δηλαδή σε όλους!
Είναι ότι καλύτερο για τα νεύρα σου

To paintball είναι το καλύτερο ηρεμιστικό για τα κουρασμένα σου νεύρα. Σου περνάνε όλα λέμε. Πάνω κάτω στο πεδίο της μάχης, μπάπα μπούπα στο γάμο του καραγκιόζη, δεν μπορεί θα εκτονωθείς. Αν βρίσκεις και στόχο δεν υπάρχει μεγαλύτερη ικανοποίηση. Ανάβεις τσιγάρο. Και το καλύτερο είναι ότι δεν χρειάζεται ιδιαίτερη γνώση ή εμπειρία. Εντάξει για να γίνεις tournament player θες εμπειρία και καλό εξοπλισμό, αλλά για να πας να ξεδώσεις για δύο τρεις ώρες δε χρειάζεται τίποτα απολύτως.
Πάρε εκδίκηση από τον sales manager

Το paintball είναι από τις καλύτερες team building δραστηριότητες στις εταιρείες και για σένα η ευκαιρία να τα πεις ένα χεράκι με το sales manager που σου σπάει τα νεύρα. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να ζητήσεις μια χάρη από την ομάδα. Για ένα γύρο θα καλύπτουν όλοι εσένα, θα προχωρήσεις τα εμπόδια με προσοχή και θα βρεθείς σε απόσταση βολής. Σε απόσταση που ποτέ ξανά δε θα έχεις ευκαιρία στη ζωή σου. Και εκεί θα τον κάνεις πράσινο, κίτρινο, κόκκινο αδειάζοντας το όπλο σου.
Βάλε στόχο την ξανθιά θεά

Στην πραγματικότητα, η ξανθιά θεά του διπλανού γραφείου που σου είπε όχι για ποτό δεν ήταν ποτέ πιο εύκολος στόχος. Θα εκμεταλλευθείς ότι αμύνεται περισσότερο από ότι επιτίθεται, ότι καλύπτεται περισσότερο από ότι πυροβολεί και θα πλησιάσεις σαν γνήσιος άντρας κυνηγός (είσαι ή όχι;) για να της ρίξεις δύο τρεις καλές. Όταν την βγάλεις δύο τρεις φορές από το παιχνίδι θα δει πόσο λάθος έκανε!
Είναι ασφαλές

Θυμάσαι στο στρατό που δεν πήγαινες μία το κράνος σου. Δεν μπορούσες να δεις καλά, δεν μπορούσες να σκοπεύσεις, σε ενοχλούσε που πήγαινε πέρα δώθε. Το έβαζες μόνο όταν ήταν κάποιος βαθμοφόρος κοντά. Το ίδιο και στο paintball με μια διαφορά. Την πρώτη φορά που θα πας να το βγάλεις θα ακούσεις μια προειδοποίηση. Τη δεύτερη φορά μια αγριοφωνάρα. Και την τρίτη θα δεις έναν τύπο να έρχεται κατά πάνω σου σα μπουλντόζα και να σε βρίζει. Ναι όπως το άκουσες. Ο υπεύθυνος ασφαλείας στο λέει από την αρχή. Για την ασφάλεια σου, θα γίνει κάφρος!
Δεν πονάει ούτε η πρώτη φορά

Μπορεί να νομίζεις ότι τα σφαιράκια πονάνε αλλά για να συμβεί αυτό θα πρέπει ο άλλος να σου ρίξει από το ένα μέτρο. Στην πράξη, τις περισσότερες δεν καταλαβαίνεις ότι χτυπήθηκες σε σημείο που πρέπει να σου πει ο διαιτητής ότι βγήκες. Μετά αρχίζεις και κοιτιέσαι. Ψάχνεις αριστερά το μανίκι, δεξιά το μπατζάκι και μετά συνηδειτοποιείς: Α, χτυπήθηκα! Εντάξει!
Και άλλοι τόσοι λόγοι ρε μαν!

Δεν καταστρέφει τα ρούχα όπως νομίζεις (με ένα πλυντήριο φεύγουν τα πάντα), παίζεις όσο γουστάρεις και άλλο τόσο με ένα ελάχιστο ποσό, έχεις μια εμπειρία παραπάνω (έλεος με το μπασκετάκι πια), αναπτύσσεις την ομαδικότητα σου, νιώθεις λίγο primitive (δεν είπαμε να πιάσεις τις τσάπες αλλά καλό είναι που και που), ανεβαίνει η τεστοστερόνη, ανεβαίνει η αδρελανίνη, ξεφεύγεις από την πόλη...
Θες κι άλλα;
oneman

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια