Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Τέλος εποχής για τον Dr. House

Aν και Λονδρέζος, ο Hugh Laurie έχει γίνει ένα από τα σπουδαιότερα icons της αμερικάνικης τηλεόρασης μέσα στα τελευταία δέκα χρόνια, υποδυόμενος τον Dr. Gregory House στην ομώνυμη σειρά για οκτώ συναπτούς κύκλους επεισοδίων.
Ο ίδιος όμως έχει δηλώσει ξεκάθαρα, ότι....

μάλλον ο όγδοος κύκλος του “House” θα είναι και ο τελευταίος (όπως υπαγορεύει και το συμβόλαιο του) και αυτό θα σημαίνει το τέλος του από την τηλεόραση, ως ηθοποιός. Ο 52χρονος ηθοποιός (και σπουδαίος blues μουσικός) δήλωσε: «Αυτή ήταν μια σπουδαία ευκαιρία για μένα και δεν νομίζω να υπάρξει κάποια παρόμοια. Πιστεύω ότι στην συνέχεια, η παραγωγή ή η σκηνοθεσία θα έχουν το ίδιο ενδιαφέρον για μένα. Υπήρξα υπερβολικά τυχερός με αυτό το show και μου έδωσε επίσης τεράστια αυτοπεποίθηση. Έχουμε κάνει 170 επεισόδια, που ισοδυναμούν ουσιαστικά με 56 ταινίες. Αυτό είναι μια τεράστια εμπειρία που μου δίνει τεράστια αυτοπεποίθηση για την συνέχεια.»

Στον νέο κύκλο επεισοδίων του “House” απουσιάζει η Lisa Edelstein (Lisa Cuddy) και η Jennifer Morrison (Alison Cameron) με τις Odette Annable (Dr Jessica Adams) και Charlyne Yi (Dr Chi. Park) να παίρνουν τις θέσεις τους στο cast.
mtvgreece.gr

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια