Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Λευκός Οίκος: Οι ΗΠΑ δεν έχουν σχέση με εξωγήινους!

Μια ασυνήθιστη ανακοίνωση του Λευκού Οίκου είδε το φως της δημοσιότητας στην ιστοσελίδα της αμερικανικής κυβέρνηση από έναν σύμβουλο του Μπαράκ Ομπάμα.
Ο Φιλ Λάρσον εξηγεί ότι η αμερικανική κυβέρνηση δεν έχει καμία απόδειξη για την ύπαρξη ζωής εκτός του πλανήτη μας, ούτε έχει στη....

διάθεσή της πληροφορίες για επαφές εξωγήινων με ανθρώπους. Η ανακοίνωση έρχεται ως απάντηση σε δύο αιτήσεις που έφεραν την υπογραφή 17.000 ανθρώπων που ζητούν από την κυβέρνηση να αποκαλύψει στοιχεία για την ύπαρξη εξωγήινων.

«Δεν υπάρχει καμία αξιόπιστη πληροφορία για συμβάντα τα οποία να έχουν αποκρυβεί από τους ανθρώπους», τονίζει ο σύμβουλος του Ομπάμα, ο οποίος δεν απέκλεισε την ύπαρξη εξωγήινων και παραδέχτηκε ότι και η Nasa δεν αποκλείει κάτι τέτοιο. «Πολλοί επιστήμονες, ανάμεσά τους και μαθηματικοί, έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι υπάρχουν πολλές πιθανότητες, ανάμεσα στα δισεκατομμύρια των αστεριών του σύμπαντος, να υπάρχει ένας πλανήτης διαφορετικός από το δικό μας στον οποίο να φιλοξενείται ένα είδος ζωής. Πολλοί από τους επιστήμονες αυτούς επισημαίνουν την ίδια στιγμή ότι οι πιθανότητες να έλθουμε σε επαφή με κάποιον από τους πλανήτες αυτούς είναι εξαιρετικά μικρές δεδομένων των αποστάσεων. Ολα αυτά είναι καθαρές εικασίες. Το μόνο τεκμηριωμένο στοιχείο είναι το ότι δεν υπάρχει κάποια χειροπιαστή απόδειξη στη Γη για την ύπαρξη εξωγήινων», τονίζει ο Λάρσον.

Στη μια από τις αιτήσεις τονίζεται ότι εξατοντάδες στρατιώτες και αξιωματούχοι κυβερνητικών υπηρεσιών διαβεβαιώνουν ότι υπάρχουν εξωγήινοι και υπογραμμίζεται ότι πολλές δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι οι Αμερικανοί είναι πεπεισμένοι ότι η κυβέρνηση κάτι τούς κρύβει.
www.topeiraxtiri.gr

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια