Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Μέτρα της τροχαίας για τον μαραθώνιο

Επί ποδός βρίσκεται όλος ο μηχανισμός της Τροχαίας Αττικής προκειμένου να διεξαχθεί απρόσκοπτα ο 29ος Κλασικός Διεθνής Μαραθώνιος της Αθήνας.
Την Κυριακή (13/11) και τα δυο ρεύματα της Λεωφόρου Μαραθώνος θα κλείσουν από τις 8 το πρωί και θα...

υπάρξει απαγόρευση κυκλοφορίας μέχρι τις 17:30.
Η διαδρομή που θα απαγορευτεί η διέλευση των οχημάτων είναι: Λ. Μαραθώνος - οδός Μαραθωνοδρόμων- Τύμβος Μαραθώνα - οδός Μαραθωνοδρόμων - Λ.Μαραθώνος - Λ.Μεσογείων - Μιχαλακοπούλου - Φειδιππίδου - Λ.Β.Σοφίας - Ηρώδου Αττικού - Παναθηναϊκό Στάδιο.

Στις 09:30 μπροστά από το Παναθηναϊκό στάδιο θα ξεκινήσει ο αγώνας δρόμου των 5 χλμ. Οι δρόμοι που θα διασχίσουν οι δρομείς και θα παραμείνουν κλειστοί είναι: Βασ. Κων/νου (Παναθηναϊκό Στάδιο) - Β.Κων/νου - Ριζάρη - Β.Σοφίας - Β.Αμαλίας - Διονυσίου Αρεοπαγίτου (αναστροφή στο ύψος του Θεάτρου Ηρώδου Αττικού) - Διονυσίου Αρεοπαγίτου - Β.Αμαλίας - Β.Όλγας - Β.Κων/νου - Παναθηναϊκό Στάδιο.

Την ίδια ώρα θα δοθεί η εκκίνηση των 10χλμ επίσης μπροστά απο το Καλλιμάρμαρο και οι δρομείς του συγκεκριμένου αγώνα θα περάσουν από τους παρακάτω δρόμους οι οποίοι επίσης θα παραμείνουν απροσπέλαστοι :Παναθηναϊκό Στάδιο - Β.Κων/νου - Β.Σοφίας - Μεσογείων - Φειδιππίδου - Μιχαλακοπούλου - Μεσογείων (αναστροφή Γ.Κ.Ν. Αθηνών) - Μεσογείων - Μιχαλακοπούλου - Φειδιππίδου - Λ.Β.Σοφίας - Ηρώδου Αττικού - Λ.Β.Κων/νου - Παναθηναϊκό Στάδιο.

Λόγω των αναφερόμενων αγώνων θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις κατά μήκος της Μαραθώνιας διαδρομής, περιοχής των Δήμων Μαραθώνα, Ραφήνας-Πικερμίου, Παλλήνης, Παιανίας, Αγίας Παρασκευής, Χολαργού-Παπάγου, Χαλανδρίου, Φιλοθέης-Ψυχικού και Αθηναίων.

Ακόμη το Σάββατο (12/11) κατά την Τελετή Έναρξης του Κλασικού Μαραθωνίου και της καθιερωμένης Λαμπαδηδρομίας από τις 10 ως τις 11:30 το πρωί θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην παρακάτω οδό και λεωφόρο του Δήμου Μαραθώνα:

Α) Λεωφ. Μαραθώνος, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Μαραθώνα, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Φειδιππίδου και της Αφετηρίας της Κλασικής Διαδρομής.

Β) Οδός Μαραθωνοδρόμων, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Τέλος, η συνοδεία δρομέων με μηχανοκίνητα μέσα ή ποδήλατα δεν επιτρέπεται σε οποιοδήποτε σημείο της διαδρομής και στα δύο ρεύματα, ενώ η Τροχαία θα εφαρμόσει αυστηρά την τήρηση των παραπάνω αποβάλλοντας από τη διαδρομή οποιοδήποτε εισερχόμενο μεταφορικό μέσο.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια