Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Άννα Βίσση: 'Όλοι θα γεράσουμε

«Είμαι καλά με τον εαυτό μου. Αντιμετωπίζω με θάρρος το γεγονός ότι μεγαλώνω. Η ηλικία πιστεύω πως είναι απλώς ένα νούμερο, που αν την αφήσεις να σε τρομάξει, μπορεί να συντελέσει στο να μεγαλώσεις άσχημα» εξομολογείται η Ελληνίδα σταρ σε...

συνέντευξή της στην κυπριακή έκδοση του Madame Figaro, για το τεύχος Νοεμβρίου.
«Αν όμως το φιλοσοφήσεις σωστά και αγαπήσεις τον εαυτό σου σε κάθε ηλικία, δεν υπάρχει πιο ρεαλιστικό από αυτό. Όλοι θα γεράσουμε και κάποια μέρα θα πεθάνουμε» επισημαίνει η ίδια.
Στη φωτογράφιση από τον Παντελή Χατζημηνά για το εξώφυλλο του περιοδικού με φόντο την προεδρική σουίτα του ξενοδοχείου Hilton Cyprus στη Λευκωσία η Άννα Βίσση συνεργάστηκε με την 28χρονη κόρη της, Σοφία Καρβέλα, η οποία ανέλαβε το στάιλινγκ σε συνεργασία με τη Σοφία Ευσταθίου και τον Νικόλα Κυριάκου.
«Κάνω τη ζωή ενός κανονικού ανθρώπου. Κάνω μια ζωή μητέρας, μια ζωή γυναίκας που ασχολείται με τον εαυτό της» εξηγεί στη συνέντευξή της η Άννα Βίσση και καταλήγει : «Η σόουμπιζ, στην οποία βρέθηκα έπειτα από επιλογή, δεν είναι και ό,τι καλύτερο ως προς το να σε βοηθήσει να μεγαλώσεις ήρεμα και χωρίς πολλά ψυχολογικά προβλήματα. Όλη αυτή η επιτυχία και οι φωτογραφίσεις μπορεί να σε κάνουν να θες πάντα να είσαι μικρή και τέλεια, που αυτό όμως δεν είναι αλήθεια».
freegossip

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια