Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Κατάρα 320 ετών σε William και Kate!

Κρεμάστε φυλαχτά, ανάψτε λιβάνια και αρχίστε τα ξόρκια γιατί αλλιώς William και Kate – Catherine δεν φαίνεται να την «βγάζουν»: κατάρα 320 ετών ακολουθεί το ζευγάρι, που ετοιμάζεται να μετακομίσει στο νέο του σπιτικό!

Τι το θέλε το πριγκιπικό το ζεύγος να επιλέξει το....

παλάτι του Kensington για την διαμονή του. Όσοι ακολουθούν κατά πόδας την βασιλική οικογένεια κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου, αφού στο εν λόγω κτήριο χαρά δεν είδαν οι Βρετανοί «γαλαζοαίματοι».

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, από έξω μέχρι μέσα, το Kensington είναι γεμάτο… τραγωδίες, μία εκ των οποίων αφορά και την μητέρα του William, την πριγκίπισσα Diana! Καλά κατάλαβες: ευτυχισμένο γάμο δεν είχε και «έφυγε» από την ζωή με τραγικό τρόπο.

Και να σου πω και το άλλο; Τουλάχιστον 7 από τις πριγκίπισσες που κατοίκησαν σε αυτό, χαρακτηρίστηκαν λυπημένες, τρελές ή κακές! Αμέεεε… το επιβεβαιώνει και ο ιστορικός Lucy Worsley με δηλώσεις του.

Τι εραστές λέγεται ότι έχουν φιλοξενηθεί στα δωμάτια που θα μένει το πριγκιπικό το ζεύγος, τι στεναχώριεςκαι άδοξοι θάνατοι… δεν περιγράφεται σου λέω!

Και επειδή σε βλέπω ότι δεν πείθεσαι για την κατάρα, ιδού μερικά περιστατικά που έχουν γίνει ανά τους αιώνες στο Kensington: η βασίλισσα Μαίρη πέθανε από ανεμοβλογιά στα 32 της και λίγους μήνες μετά την μετακόμιση, κανένα από τα 17 παιδιά της βασίλισσας Αν δεν έφτασε μέχρι την εφηβεία, η γυναίκα του Γεωργίου του I ήταν άπιστη, η πριγκίπισσα Καρολίνα πέθανε αργά και βασανιστικά λόγω κήλης και η πριγκίπισσα Σαρλότ πέθανε στα 21 της και έγκυος.

Δεν σου έφτασαν αυτά; Ε τότε μάθε ότι η πριγκίπισσα Μαργαρίτα έμενε μέχρι το 2002 (οπότε και πέθανε) στο Kensington έχοντας για παρέα την… μυστηριώδη γυναίκα με τα μπλε! Ποιά ήταν αυτή; Φάντασμα καλέ!

Φτου, φτου παιδιά μου… Σκόρδα να κρεμάσει το ζευγάρι και, καλού – κακού, ας κάνει και έναν αγιασμό πριν μετακομίσει! Στα όρη, στα άγρια βουνά να πάει το κακό το μάτι…
www.mychannel.gr

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια