Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Χρυσό παπούτσι 2011

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, που αναδεικνύεται για δεύτερη φορά πρώτος σκόρερ στην Ευρώπη, πήρε το βραβείο από τον Αλφρέντο Ντι Στέφανο και τον Εουσέμπιο σε εκδήλωση που έγινε σε ξενοδοχείο της Μαδρίτης.

«Είναι μια επιβράβευση για ......

ολόκληρη την Πορτογαλία. Θέλω να μοιραστώ αυτό το τρόπαιο με τους συμπαίκτες μου, τον σύλλογο, τον πρόεδρο και όλους τους οπαδούς της Ρεάλ Μαδρίτης. Επίσης, θα ήθελα να αφιερώσω το βραβείο στην οικογένειά μου, τον γιο και την κοπέλα μου, όλοι ήταν σημαντικοί για να καταφέρω να πάρω το βραβείο. Τους ευχαριστώ όλους», τόνισε ο 26χρονος παίκτης.

Ερωτηθείς για τον Λιονέλ Μέσι, απάντησε: «Δεν μου αρέσει να κάνω συγκρίσεις. Τώρα είμαστε καλά και προσπαθούμε να κοιτάμε τη δική μας απόδοση μέσα στο γήπεδο».
Ο Ντι Στέφανο δήλωσε: «Είναι ένα φαινόμενο. Τα πηγαίνει πολύ καλά στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ας ελπίσουμε ότι θα μείνει για πολλά χρόνια στην ομάδα. Είναι πρώτος αυτή τη στιγμή και ένας από τους καλύτερους στον κόσμο».

Ο Εουσέμπιο από την πλευρά του ανέφερε: «Ο Κριστιάνο είναι μόλις 26 ετών. Έχει πολύ χρόνο ακόμα και πιστεύω ότι θα κερδίσει πολλά “Χρυσά παπούτσια” ή “Χρυσές Μπάλες” στο μέλλον».

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αναδείχθηκε για δεύτερη φορά -μετά το 2008- πρώτος σκόρερ στην Ευρώπη και δεύτερη φορά που πέρνει "Χρυσό Παπούτσι" παίκτης της Ρεάλ, πρώτη ήταν με τον Ούγκο Σάντσεζ.
www.woop.gr

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια