Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

ΤΑ 12 ΖΩΔΙΑ και η ΥΠΟΜΟΝΗ

Από την Βασιλείου Εύη

ΚΡΙΟΣ
Αν θεωρήσετε ότι το αγαπημένο σας Κριαράκι θα κάθεται σε μια γωνιά, υπομονετικό και ήσυχο μέχρι εσείς να αποφασίσετε ποιο φόρεμα θα φορέσετε για να πάτε σινεμά, αν νομίζετε ότι θα κάνει τα πάντα για να σας κατακτήσει, αν θεωρήσετε πως θα ασχοληθεί με τα παιδιά του για να τους μάθει να διαβάζουν και να πουν την πρώτη τους λεξούλα, Απατάστε!!! Ο αρχηγός του ζωδιακού φημίζεται για την ανυπομονησία του.

ΤΑΥΡΟΣ
Χτυπήσατε διάνα, αν ψάχνατε στη ζωή σας ένα σύντροφο να ανέχεται τα καπρίτσια σας, κάνατε την καλύτερη επιλογή αν αυτόν τον σύντροφο τον επιλέξατε για μητέρα ή πατέρα τον παιδιών σας και τέλος τραβήξατε το δέκα το καλό αν μέσω αυτού θέλετε να πραγματοποιήσετε τις επιθυμίες και τα όνειρα σας. Οι περισσότεροι εκπρόσωποι του ζωδίου αρέσκονται στο να υπομένουν και να επιμένουν, αρκεί μόνο να τους καλύπτεται συνεχώς τις συναισθηματικές τους ανασφάλειες.

ΔΙΔΥΜΟΣ
‘’Όποιος έχει υπομονή, έχει ότι επιθυμεί’’ , γι αυτόν ακριβώς το λόγο δεν θα συναντήσεις ποτέ Δίδυμο να έχει ολοκληρώσει ή να έχει αποκτήσει κάτι στη ζωή του. Όπως ο αέρας φεύγει και χάνεται, ακριβώς με την ίδια ευκολία εξανεμίζεται και χάνεται η αρετή της υπομονής στους περισσότερους εκπροσώπους του ζωδίου. Όσο κι αν θέλουν ή χρειάζονται κάτι στη ζωή τους, το μυαλό τους και οι διαθέσεις τους αλλάζουν τόσο γρήγορα που το ξεχνούν σε κλάσματα δευτερολέπτου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η υπομονή ενεργοποιείται στους Καρκίνους μόνο όταν αφορά θέματα οικογενειακής ευτυχίας, ισορροπίας και γαλήνης. Σε αυτούς τους τομείς μπορούν να πάρουν τα σκήπτρα της συγκεκριμένης αρετής από όλα τα ζώδια. Σε όλους τους υπόλοιπους τομείς της ζωής τους προσαρμόζουν τις ανάγκες τους και τα θέλω τους, σύμφωνα πάντα με τις εκάστοτε ψυχολογικές διαθέσεις τους και ορέξεις.

ΛΕΩΝ
Όταν οι Λέοντες έχουν βάλει στόχο να πετύχουν στη ζωή τους το οτιδήποτε θα κάνουν ότι χρειαστεί για να το υλοποιήσουν. Σε αυτά τα πλαίσια η υπομονή τους μπορεί να είναι η μέγιστη. Από τη στιγμή που έχουν όλα όσα θέλουν και οι κατακτήσεις τους είναι τόσες που ικανοποιούν τον εγωισμό τους, τότε χάνεται κάθε ελπίδα συντήρησης της αναφερόμενης αρετής. Βλέπετε το ζητούμενο για αυτούς είναι ο προορισμός και όχι το ταξίδι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Με εργατικότητα, μεθοδικότητα και τον κατάλληλο πάντα προγραμματισμό οι Παρθένοι σχεδόν πάντα πετυχαίνουν όλα όσα επιθυμούν στον επαγγελματικό, οικογενειακό και συναισθηματικό τους τομέα. Προφανώς η υπομονή είναι η αρετή που την κατέχουν και ξέρουν να την διαχειρίζονται πάρα πολύ καλά. Σπάνια συναντάμε εκπροσώπους του ζωδίου που να μην τα έχουν όλα τακτοποιημένα στη ζωή τους, είτε αυτά αφορούν τα μάτια του κόσμου είτε τις πραγματικές τους ανάγκες.
ΖΥΓΟΣ
Η ισορροπία και η αρμονία στη ζωή των Ζυγών είναι το μεγάλο ζητούμενο της ύπαρξης τους. Έτσι λοιπόν θα χρησιμοποιήσουν όλα τα εφόδια που έχουν στην κτήση τους ώστε να καταφέρουν να έχουν μια καλή δουλειά, μια ωραία οικογένεια και οικονομική ασφάλεια. Δεν είναι όμως ικανοί να υπομένουν πράγματα και καταστάσεις εφ’ όρου ζωής μόνο και μόνο για να αισθάνονται πλήρεις. Η ανισόρροπη φύση τους αντιδρά στην ισορροπημένη ζωή που διακαώς αναζητούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γαϊδουρίσια υπομονή πρέπει να κάνετε αν έχετε επιλέξει να περάσετε τη ζωή σας με έναν Σκορπιό και αυτό γιατί η δική του υπομονή και επιμονή σε πολλά θέματα είναι απέραντη. Η ψυχοσύνθεση των ατόμων που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο είναι τόσο περίπλοκη, που ποτέ δεν ξέρεις με τι θα βρεθείς αντιμέτωπος την κάθε στιγμή. Ένα όμως είναι βέβαιο, ότι όσον αφορά τα επαγγελματικά τους θέματα και την κοινωνική τους καταξίωση η υπομονή τους εξαντλείται μετά από πολλές μάχες ενώ ότι σχετίζεται με τα αισθηματικά τους , ο αγώνας τελειώνει στην πρώτη σύγκρουση.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο απόλυτος και κυριαρχικός χαρακτήρας τους θα χρησιμοποιήσει την αρετή της υπομονής σε βαθμό τέτοιο που θα ικανοποιεί μερικώς και όχι πλήρως τις ανάγκες τους και τις επιθυμίες τους και αυτό γιατί ο ενθουσιασμός τους να υλοποιήσουν τους στόχους τους στερεύει στη διαδρομή και την θέση του παίρνει μια άλλη επιθυμία ή όνειρο. Έτσι αν έχετε επενδύσει και στηρίξει τη ζωή σας σε έναν Τοξότη είναι μονόδρομος να τροφοδοτείται συνεχώς τη φαντασία του και το μυαλό του με διάφορα τεχνάσματα, ώστε να υπομένει και αυτός με τη σειρά του σε εσάς και τη σχέση σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι Αιγόκεροι είναι οι χαρακτήρες του ζωδιακού που η αρετή της υπομονής βρίσκεται στο μεγαλείο της. Θα υπομένουν οτιδήποτε χρειαστεί ώστε να κατακτήσουν και να συντηρήσουν τους στόχους τους και τα όνειρα τους, αρκεί μόνο όλα αυτά να είναι συμβατά με τα πρέπει της κοινωνίας που ζούνε. Σε οικογενειακό επίπεδο είναι αυτοί που θα ασχοληθούν με την διαπαιδαγώγηση των παιδιών τους και θα καλύψουν τις ανάγκες του συντρόφου τους όσο περνάει από το χέρι τους και σε επαγγελματικό επίπεδο είναι αυτοί που μπορείς να βασιστείς πάνω τους ώστε να σου φέρουν το αποτέλεσμα που τους ζητάς. Όλα αυτά βέβαια με λίγο πασπάλισμα γκρίνιας και μουρμούρας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Το πρωτοποριακό και εύστροφο μυαλό των περισσότερων Υδροχόων είναι αυτό που τους οδηγεί στην εκπλήρωση των επαγγελματικών τους ονείρων. Από την άλλη η φιλελεύθερη και ανήσυχη φύση τους είναι αυτή που δεν τους επιτρέπει να μένουν πιστοί και φρόνιμοι στις διαπροσωπικές τους σχέσεις. Και στις δύο περιπτώσεις όμως αν διέθεταν έστω και λίγο υπομονή θα μπορούσαν και να διατηρήσουν την επαγγελματική τους δόξα αλλά και να ισορροπήσουν σε μια ολοκληρωμένη συναισθηματική σχέση. Αποτέλεσμα? Μηδέν εις το πηλίκο.

ΙΧΘΕΙΣ
Τα ευαίσθητα και καλοπροαίρετα ψαράκια εξαντλούν όλα τα όρια της υπομονής τους στο να καλύψουν τις συναισθηματικές ανάγκες τους και να νιώσουν ασφαλείς. Υπομένουν και επιμένουν σε οτιδήποτε σχετίζεται με την κάλυψη των προαναφερόμενων αναγκών, ακόμη και όταν βλέπουν ότι δεν υπάρχει καμία ελπίδα σωτηρίας. Αυτό δυστυχώς έχει ως αποτέλεσμα να μην έχουν ούτε διάθεση, ούτε ενέργεια στο να πετύχουν κάτι άλλο στη ζωή τους. Αν λοιπόν είστε σαδιστές, αναζητήστε τα, αν όχι αφήστε τα στην ηρεμία τους. Δεν φταίνε αυτά για την εύθραυστη ψυχούλα τους. Έτσι γεννήθηκαν…
www.e-karma.gr

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια