Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Top 20 δυνατοί άνδρες της Βρετανίας 2011

Ως ο άνδρας με την μεγαλύτερη επιρροή στη Βρετανία ψηφίστηκε ο πρίγκιπας Γουίλιαμς, σύμφωνα με έρευνα αντρικής ιστοσελίδας .
Ενδεικτικά, το Τop 50 συμπληρώνουν οι Ρονάλντο, Τζάστιν Μπίμπερ αλλά και ο Στιβ Τζόμπς.

Ο 29χρονος νίοπαντρος πιλότος ελικοπτέρων έρευνας και διάσωσης, σύμφωνα με έρευνα της αντρικής ιστοσελίδας AskMen στην οποία συμμετείχαν 7000 αναγνώστες ανέβηκε στην κορυφή της λίστας με τους 49 άνδρες που ασκούν την μεγαλύτερη επιρροή στη Βρετανία τους τελευταίους 12 μήνες.

"Αυτή είναι η χρονιά που οι αναγνώστες μας πίστεψαν ότι ο πρίγκιπας Γουίλιαμ επιτέλους ενηλικιώθηκε, φέροντας έναν αέρα ανανέωσης στην βασιλική οικογένεια, κάτι στο οποίο οι προηγούμενες γενιές απέτυχαν. Είναι ένας νέος που εργάζεται σκληρά και είναι αποφασισμένος να χρησιμοποιήσει την αναγνωρισιμότητά για για κοινωφελείς σκοπούς" ανέφερε ο Ντριου Λουμπέγκα, εκδότης της βρετανικής ιστοσελίδας AskMen.com.

Στη δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα βρίσκονται ο Γάλλος dj Davιd Guetta και ο Πορτογάλος άσος των γηπέδων Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο πρώην εκδότης εφημερίδας και νυν παρουσιαστής τηλεοπτικού talk show Πιρς Μόργκαν ήρθε τέταρτος, ενώ ο νεαρός ιδρυτής του Facebook Μαρκ Ζούκερμπεργ έφτασε στην αξιοπρεπέστατη πέμπτη θέση.

Ο συν-ιδρυτής της Apple, Στιβ Τζομπς βρέθηκε στην έκτη θέση, λίγες μόνο μέρες μετά το θάνατό του, ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στην έβδομη, ο ηθοποιός Τσάρλι Σιν στην όγδοη, ο Βρετανός επιχειρηματίας Άλαν Σούγκαρ στην ένατη, ενώ την δέκατη θέση κατέκτησε ο Αμερικανός πρόεδρος Μπάρακ Ομπάμα.

Η υπόλοιπη λίστα που ολοκληρώνει το top 20 είναι η εξής:

11. Τζάστιν Μπίμπερ

12. Ντάνιελ Ράντκλιφ

13. Tίνιε Τεμπά

14. Μπραντ Πιτ

15. Kayne West

16. Ανώνυμος, «hactivist», μέλος της ομάδας ανώνυμων χάκερ

17. Ρόμπερτ Πάτινσον

18. Λάιονελ Μέσι

19. Τζορτζ Κλούνεϊ

20. Ντέιβιντ Μπέκαμ

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια