Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

The Duchess of Alba

Η γυναίκα με τους περισσότερους τίτλους στον κόσμο, αποφάσισε για τρίτη φορά να νυμφευθεί τον αγαπημένο της.
Την πρώτη φορά που παντρεύτηκε η Δούκισσα της Άλμπα - ήταν το 1947 -, ο γάμος της σχεδόν επισκίασε αυτόν της βασίλισσας Ελισάβετ.
http://i30.photobucket.com/albums/c317/WKirkwood/AlbaDuchessofAlbaTiara.jpg 
64 χρόνια αργότερα, στα 85 της, και αφού έχει μεσολαβήσει, το 1978, ένας ακόμη γάμος που σόκαρε την κοινή γνώμη ( με Ιησουίτη ιερέα, που ήταν και νόθο παιδί), η Δούκισσα της Άλμπα παντρεύτηκε για τρίτη φορά, τον κατά 24 χρόνια νεότερό της Αλφόνσο Ντίες, παρά τις αντιδράσεις της ισπανικής βασιλικής οικογένειας και των παιδιών της.
Ο Ντίες υπέγραψε ότι δεν θα διεκδικήσει τίποτε από την περιουσία της, η οποία υπολογίζεται στα 3,5 δισ. ευρώ!. Λέγεται πως, αν ενώσει κανείς τη γη που κατέχει, η έκταση είναι 170 φορές μεγαλύτερη από το Μονακό!.
http://1.bp.blogspot.com/-xxez6lkjZy8/TdG70GX-K0I/AAAAAAAABzQ/Xocg3_QaBBk/s1600/duchess_of_alba_vanity_fair_1.jpg 
Η Δούκισσα, πρώτο θέμα στις κοσμικές στήλες της Ισπανίας εδώ και δεκαετίες, έχει σπαταλήσει αρκετά από τα χρήματά της για πλαστικές επεμβάσεις (το αποτέλεσμα αγγίζει το γκραν γκινιόλ), παρ όλα αυτά παραμένει μια συναρπαστική προσωπικότητα, που έκανε είσοδο στο παλάτι Las Duenas, όπου έγινε ο γάμος, χορεύοντας ξυπόλυτη.
Λέγεται ότι ανάμεσα στα περιουσιακά της στοιχεία είναι και μία από τις πρώτες κόπιες του Δον Κιχώτη, καθώς και αυθεντικά γράμματα του Χριστόφορου Κολόμβου.
"Κ"

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια