Τι προσβάλλει τους ανθρώπους με αναπηρία ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Τι ξενερώνει τις γυναίκες βάση ζωδίου;

Της γυναίκας η καρδιά είναι μια άβυσσος, πότε κόλαση και πότε ο παράδεισος, είναι ο στίχος του πασίγνωστου λαϊκού τραγουδιού, που όλοι οι άνδρες το έχουν τραγουδήσει αλλά και επικροτήσει ! Ο σύνθετος τρόπος σκέψης αλλά και τα πολύπλοκα συναισθήματα μίας γυναίκας δύσκολα μπορούν να κατανοηθούν από έναν άνδρα που από τη φύση του αντιλαμβάνεται τα πράγματα πιο απλά! Η αστρολογία ρίχνει φως στην προσωπικότητα των γυναικών και μας απαντά σε ένα βασικό ερώτημα το οποίο ακούμε διαρκώς από τους άνδρες: «Τι ξενερώνει τελικά μία γυναίκα»;

Κριός
Η γυναίκα Κριός μπορεί να ξεκινήσει μία σχέση ή μία γνωριμία με μεγάλο ενθουσιασμό, όμως πολύ γρήγορα μπορεί να της φύγει το ενδιαφέρον της αν ο άνδρας που έχει δίπλα της δεν είναι αντάξιος των προσδοκιών της. Θα ξενερώσει με έναν άνδρα που δεν είναι πιο ισχυρός από την ίδια, που αδυνατεί να πάρει πρωτοβουλίες και να ακολουθήσει τους ρυθμούς της. Ωστόσο δεν μπορεί να αντέξει και στο πλάι ενός άνδρα «δυνάστη» που θα προσπαθήσει να της βάλει τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι και θα της περιορίσει την αυτοέκφραση της.

Ατάκες που πρέπει να αποφύγεις
«Θα κάνουμε ότι θες εσύ, πες το κι έγινε»: Μπορεί στην αρχή της γνωριμίας και της σχέσης, να την γοητεύσει το γεγονός ότι μπορεί η ίδια να πάρει αποφάσεις, στην πορεία όμως θα βαρεθεί. Θέλει να έχει πλάι της έναν άνδρα που θα μπορεί να παίρνει και αυτός πρωτοβουλίες.
«Κουράστηκα με τις εξόδους, αν θέλεις χαλαρώνουμε στο σπίτι»: Η γυναίκα Κριός όσο και ερωτευμένη να είναι δεν μπορεί να κλειστεί μέσα στο σπίτι.
«Τέρμα το γυμναστήριο αν θέλεις να τα πάμε εμείς οι δύο καλά»: Εδώ γελάνε ...η γυναίκα Κριός δεν μπορεί ποτέ και για κανέναν να κόψει τις δραστηριότητές της. Ακόμα και αν το κάνει θα βαρεθεί τόσο πολύ, που στη συνέχεια θα ξενερώσει και με τη σχέση της!

Ταύρος
Δύσκολα η γυναίκα Ταύρος θα βαρεθεί τον άνδρα που έχει επιλέξει να είναι δίπλα της, γιατί η επιλογή της θα έχει προκύψει μετά από πολλή σκέψη αλλά και δοκιμασίες. Ωστόσο στα αρχικά στάδια μίας γνωριμίας ή ενός φλερτ, θα ξενερώσει αν διαπιστώσει ότι ο άνδρας που έχει απέναντί της είναι ασυνεπής, λεει ψεματάκια ή τα οικονομικά του είναι αρκετά προβληματικά και μαζί του δεν μπορεί να έχει μία καλή μελλοντική αποκατάσταση για γάμο και οικογένεια.

Ατάκες που πρέπει να αποφύγεις
« Σε πειράζει να αναβάλουμε το σημερινό μας ραντεβού; Τώρα θυμήθηκα ότι είχα κανονίσει να βγω με τον φίλο μου για μπύρες»: Φυσικά και την πειράζει, ο λόγος σου πρέπει να είναι συμβόλαιο και να είσαι απόλυτα συνεπής σε ότι της έχεις τάξει...
«Με μένα ξέχνα τα μονόπετρα, τους γάμους και τα βαφτίσια, αν θέλεις μόνο να περνάμε καλά»: Μην περιμένεις να σου πει «Ok», απλά δεν πρόκειται να ασχοληθεί μαζί σου, γιατί η Ταυρίνα δεν είναι υπέρ των ελεύθερων σχέσεων!
« Χρωστάω σε δάνεια, πιστωτικές και ο μισθός μου δεν φτάνει ούτε για τα βασικά. Ξέχνα τις διακοπές, τα λούσα και τη διασκέδαση»: Αν η Ταυρίνα δεν μπορεί να βασιστεί πάνω σου, τότε αργά ή γρήγορα θα αγανακτήσει και θα ψάξει για κάτι άλλο!

Δίδυμος
Σύντομα θα αρχίσει να χασμουριέται μία γυναίκα Δίδυμος, στο πλάι ενός άνδρα που είναι ακοινώνητος, εσωστρεφής και που δεν του αρέσει να εξελίσσεται, να επικοινωνεί και να ενημερώνεται. Αν το αρσενικό που έχει δίπλα της δεν καταφέρνει να την ερεθίζει εγκεφαλικά, τότε δεν βρίσκει κανένα απολύτως ενδιαφέρον και βαριέται! Η γυναίκα Δίδυμος δεν θα μπορούσε να δεχτεί την καταπίεση, την ζήλια και τις υπερβολικές απαιτήσεις!

Ατάκες που πρέπει να αποφύγεις
« Δεν βρίσκω το λόγο να μιλάμε στο τηλέφωνο 3 φορές την ημέρα, τι άλλο πια να πούμε, τα έχουμε εξαντλήσει όλα»! Αν φίλε μου νομίζεις ότι δεν έχεις να πεις κάτι παραπάνω με μία γυναίκα Δίδυμο, τότε καλύτερα θα ήταν να αρχίσεις να ψάχνεις για κάτι άλλο.
«Μη μου το παίζεις εμένα ξύπνια, μάλλον δεν ξέρεις τι λες. Εγώ έχω δίκιο ότι και να πεις»: Αν κάνεις το λάθος να αμφισβητήσεις τα λόγια της ή να χλευάσεις τις γνώσεις της ...τότε μην περιμένεις να μείνει για πολύ δίπλα σου!
«Θα κάνεις αυτό που σου λεω, αν θέλεις να τα πάμε καλά»: Η γυναίκα Δίδυμος, δεν «σηκώνει» από τελεσίδικες κουβέντες, απειλές και ούτε μπορείς να την κάνεις του χεριού σου! Μόνο με την επικοινωνία και τη συζήτηση θα καταφέρεις να την φέρεις στα νερά σου. Αν προσπαθήσεις να τις επιβληθείς, το παιχνίδι είναι χαμένο!

Καρκίνος
Την παραμελείς; Την μειώνεις μπροστά σε τρίτους; Δεν τις δείχνεις τα συναισθήματά σου και λειτουργείς απόμακρα; Τότε η γυναίκα Καρκίνος, θα νιώσει δυστηχισμένη και όταν διαπιστώσει ότι η κατάσταση δεν αλλάζει, θα αρχίσει να χάνει το ενδιαφέρον της.

Ατάκες που πρέπει να αποφύγεις
«Μαζί δεν μπορούμε να έχουμε κάτι παραπάνω από μία ελεύθερη σχέση»: Αν νομίζεις ότι ξεκαθαρίζοντας ευθέως τη θέση σου, θα εκτιμήσει την ειλικρίνειά σου και θα ενδώσει, τότε θα ανακαλύψεις πόσο λάθος είσαι. Η γυναίκα Καρκίνος θέλει αφοσίωση, τρυφερότητα και συναισθηματική σταθερότητα!
«Δηλαδή ποιος κανόνας το λεει ότι πρέπει να σε πάρω τηλέφωνο κάθε μέρα και ότι κάθε Σάββατο πρέπει να βρεθούμε»: Η γυναίκα Καρκίνος, θέλει κάθε ώρα και στιγμή να παίρνει συναισθηματική επιβεβαίωση από το άνδρα που έχει δίπλα της. Αν δεν της τηλεφωνείς ή αν αμελείς να την βλέπεις, αργά ή γρήγορα θα την δεις να απομακρύνεται!
«Εντάξει, τρώγονται τα φαγητά σου αλλά δεν είναι και σαν της μαμάς μου»: Της αρέσει να περιποιείται τον άνδρα που έχει δίπλα της, να του μαγειρεύει και να τον φροντίζει σαν να είναι μικρό παιδί. Αν κάνεις όμως το λάθος και την συγκρίνεις με τη μαμά σου, ή προσβάλεις τις ικανότητες της στην μαγειρική ...ετοιμάσου να δεις ένα άλλο πρόσωπο!

Λέων
Η λαμπερή Λιονταρίνα, δεν μπορεί να αντέξει στο πλάι της έναν άνδρα που θα είναι μίζερος, τσιγκούνης ή αρκετά φλερτατζής! Αν λοιπόν βαριέσαι τις εξόδους, τα ταξίδια και την διασκέδαση ή δεν θυμάσαι την επέτειο, τα γενέθλια και τη γιορτή της και φλερτάρεις αδιάκοπα με άλλες, η Λιονταρίνα θα αρχίσει σιγά – σιγά να σε περιφρονεί.

Ατάκες που πρέπει να αποφύγεις
«Νομίζω ότι τον τελευταίο καιρό τσίμπησες κάποια κιλάκια! Αυτή η κοπέλα του φίλου μου του Κώστα, χτυπιέται με τις ώρες στα γυμναστήρια, αλλά έχει ένα κορμί λαμπάδα»: Έθιξες την εμφάνισή της που με τόσο πολύ κόπο προσπαθεί να την διατηρεί στην εντέλεια; Η Λιονταρίνα θα σε κολλήσει στον τοίχο & αν συνεχίσεις να την προσβάλεις, όχι μόνο θα ξενερώσει, αλλά θα σε κάνει να το μετανιώσεις πικρά!
Την ημέρα των γενεθλίων της : «Εντάξει μωρέ, πώς κάνεις έτσι; Ξέχασα τα γενέθλιά σου, δεν είναι και κάτι τόσο σημαντικό»: Αν δεν είναι σημαντικά τα γενέθλία της Λιονταρίνας σου για σένα, τότε σε λίγο καιρό δεν θα της είσαι ούτε και εσύ σημαντικός!
«Πωπω ρε παιδί μου, τι γυναικάρες είναι αυτές που κυκλοφορούν γύρω μου. Θέλει κάποιος να Αγιάσει και δεν μπορεί»: Βρίσκεται έξω για διασκέδαση και κοιτάς σαν ξερολούκουμο κάθε θηλυκό, παραμελώντας τη Λιονταρίνα σου; Το βέβαιο είναι ότι θα βρεθεί κάποιος άλλος να την κοιτάξει και αυτή πολύ γρήγορα θα ξενερώσει μαζί σου !

Παρθένος
Η γυναίκα Παρθένος χάνει πολύ εύκολα και γρήγορα το ενδιαφέρον της απέναντι στον άνδρα που είναι ασυνεπής, επιπόλαιος και δεν περιποιείται την εμφάνισή του. Αν λοιπόν την στήνεις στα ραντεβού σας, δείχνεις πώς δεν σέβεσαι τη σχέση σας και όταν συναντιέστε είσαι αξύριστος και ατημέλητος ...τότε να περιμένεις ότι το ενδιαφέρον της δεν θα παραμείνει το ίδιο!


Ατάκες που πρέπει να αποφύγεις
Μετά το πρώτο ραντεβού: «Τι θα λεγες να έρθεις από το σπίτι μου να κάνουμε τρελίτσες»; Μπορεί
να έχεις καταφέρει να της ξυπνήσεις το ερωτικό ενδιαφέρον , όμως δεν είναι πρόθυμη να ενδώσει ερωτικά αν δεν έχεις καταφέρει να κερδίσεις πρώτα την εμπιστοσύνη της! Αν λοιπόν μετά το πρώτο σας ραντεβού, αρχίσεις τις «ανήθικες» προτάσεις, τότε θα σκεφτεί ότι είσαι επιπόλαιος και δεν θα ξανά ασχοληθεί!
«Τώρα τον χειμώνα δεν μπορώ να κάνω κάθε μέρα μπάνιο και να ξυρίζομαι, αν θες κάποιον που να είναι συνέχεια στην τρίχα, τότε βρες κανένα άλλο κορόιδο»: Δεν φόρεσες την κολόνια σου; Άφησες αξύριστο το προσωπάκι σου ή το μαλλί σου είναι εντελώς απεριποίητο και περιμένεις η γλυκιά Παρθένος να νιώσει ερωτική έλξη; Σίγουρα θα αποτύχεις, θα ξενερώσει από τα πρώτα λεπτά.
Σε ρώτα για την δουλειά σου αλλά και για τους στόχους και τις φιλοδοξίες που έχεις για την καριέρα και τα οικονομικά σου, και εσύ απαντάς: «Μια ζωή την έχουμε και αν δεν την γλεντήσουμε....Θα θελα πολύ να μην δουλεύω, όσο για τα λεφτά, εντάξει μωρέ δεν χρειάζεται να ζοριστούμε κιόλας, έχω και κάποιες πιστωτικές...εξάλλου όλοι χρωστάμε»: Το έχασε το παιχνίδι φίλε μου αν δείξεις ότι δεν υπολογίζεις το χρήμα ή ότι δεν έχεις διάθεση για πρόοδο στη δουλειά σου! Η γυναίκα Παρθένος εκτός από ότι θα στραβομουτσουνιάσει ενδέχεται να μην σου δώσει καμία επιπλέον ευκαιρία!

Ζυγός
Η γυναίκα Ζυγός ξενερώνει όταν ο άνδρας δίπλα της γίνεται πιεστικός, ζηλιάρης ή έχει πολλά νεύρα που τα ξεσπάει στη σχέση! Αν συμπεριφερθείς απέναντί της με απαιτητικό τρόπο και της επιβάλεις τις επιθυμίες σου, με επιβλητικό αλλά επίμονο τρόπο, θα αρχίσει να απομακρύνεται!

Ατάκες που πρέπει να αποφύγεις
«Δεν υπάρχει φιλία ανάμεσα σε έναν άνδρα και μία γυναίκα, για αυτό το καλό που σου θέλω είναι να κόψεις τα πολλά – πολλά με τον κολλητό σου»: Η γυναίκα Ζυγός είναι αρκετά κοινωνική, έχει αρκετές παρέες και φυσικά οι φίλοι της είναι και άντρες. Αν προσπαθήσεις να την αποκόψεις από τις φιλίες της, δεν θα είναι ευτυχισμένη και δεν θα αργήσει η στιγμή που θα βρει τον αντικαταστάτη σου!
«Απορώ γιατί κάθεσαι ντύνεσαι και στολίζεσαι συνέχεια σαν να ετοιμάζεσαι για βραδινή έξοδο! Μήπως τρέχει τίποτα; Κομμένα τα μίνι και τα ντεκολτέ»: Η γυναίκα Ζυγός είναι κοκέτα, της αρέσει να ντύνεται και να στολίζεται και να είναι πάντα όμορφη. Νιώθει την ανάγκη πάνω από όλα για τον εαυτό της, να διατηρεί μία προσεγμένη και ελκυστική εμφάνιση. Μην την κάνεις λοιπόν να χάσει τον εαυτό της ...γιατί μετά θα την χάσεις!
«Όλος ο μισθός σου φεύγει στα Hondos, αν θέλεις να κάνουμε οικογένεια θα πρέπει να σταματήσεις τα λούσα και τις πολυτέλειες»: Μπορεί να είναι αρκετά σπάταλη και να της αρέσει να ντύνεται με την τελευταία λέξη της μόδας, όμως αυτό είναι ένα «χούι» της που δεν θα το ξεπεράσει ποτέ! Δεν θα θελήσει να έχει για πάντα δίπλα της έναν άντρα, που της βάζει φρένο στην καταναλωτική της μανία!

Σκορπιός
Μπορεί στα αρχικά στάδια μίας γνωριμίας και σχέσης, η γυναίκα Σκορπιός να βρίσκει ιδιαίτερα γοητευτικό έναν άνδρα που της αφήνει ένα μυστήριο να πλανιέται στον αέρα, ή την κάνει να ζηλεύει, όμως στην πορεία και στην εξέλιξη του δεσμού, τα πράγματα αλλάζουν. Ξενερώνει με τα ψέματα, την κοροϊδία, την απάτη, την έλλειψη σταθερότητας και ασφάλειας.

Ατάκες που πρέπει να αποφύγεις
Έχεις κανονίσει ραντεβού μαζί της και ξαφνικά σου προτείνουν τα φιλαράκια σου να πάτε για μπύρες, της τηλεφωνείς λοιπόν και της λες : «Βρε μωρό μου, με πονά το κεφάλι μου απόψε, θα κοιμηθώ νωρίς, αν είναι τα λέμε αύριο». Το ίδιο βράδυ σε συναντά τυχαία, ενώ είσαι με την παρέα σου και τα πίνετε! Μπορεί να μην σου πει τίποτα, το βέβαιο είναι ότι θα ξενερώσει και στη συνέχεια θα σου είναι και αυτή όλο δικαιολογίες!
Την κοιτάζεις όλο νόημα και της λες «Αγάπη μου, είσαι η μοναδική γυναίκα της ζωής μου, θέλω να είμαστε για πάντα μαζί ...δεν έχω μάτια για κάτι άλλο»....στη συνέχεια σε πιάνει στα πράσα να ανταλλάσσεις ροζ μηνυματάκια ή να φλερτάρεις με κάποια άλλη γυναίκα! Μην περιμένεις να σου δώσει δεύτερη ευκαιρία, θα διαγράψει αυτόματα όλα τα συναισθήματα που έτρεφε για σένα και θα σε εκδικηθεί με την αδιαφορία της!
«Θα σου μιλήσω ειλικρινά, έχω βαρεθεί πλέον το κρεβάτι μαζί σου, νομίζω ότι με παραμελείς και δεν είσαι μαζί μου όπως πρώτα»: Μειώνεις τις ερωτικές ικανότητες της γυναίκας Σκορπιού; Αυτό που σίγουρα θα σου απαντήσει είναι «Ο δρόμος ανοιχτός και τα σκυλιά δεμένα»!

Τοξότης
Η γυναίκα Τοξότης ξενερώνει όταν με έναν άνδρα δεν έχουν τις ίδιες απόψεις ή παρόμοια ενδιαφέροντα. Χάνει κάθε ενδιαφέρον όταν οι απόψεις του συντρόφου της είναι «κολλημένες»! βαριέται στο πλάι ενός άνδρα που δεν έχει προσωπική ζωή και δραστηριότητες.

Ατάκες που πρέπει να αποφύγεις
«Να πάμε ταξιδάκι;;; Ξέχασέ το, καλά είμαστε και στο σπίτι μας»: Η γυναίκα Τοξότης είναι ταξιδιάρα και της αρέσουν οι μικρές αποδράσεις από την πόλη. Αν δεν είσαι πρόθυμος να ξεφεύγεις μαζί της από την ρουτίνα της καθημερινότητας, τότε σίγουρα θα βαρεθεί όλο τα ίδια και τα ίδια!
«Βρες παραπάνω χρόνο για μένα, θέλω να είμαστε συνέχεια μαζί»: Έχεις τόσες πολλές δραστηριότητες και ενδιαφέροντα, που θεωρεί πολύ βαρετό να ασχολείται διαρκώς μόνο μαζί σου και με τη σχέση σας. Αν την πιέσεις να αποχωριστεί τις αγαπημένες της συνήθειες θα προτιμήσει να αποχωριστεί εσένα.
«Απομάκρυνε το σκυλάκι σου από κοντά μου, σιχαίνομαι τα ζώα, διάλεξε ή εμένα ή τον Κούκι»: Η γυναίκα Τοξότης είναι φιλόζωη! Θα σχηματίσει πολύ άσχημη άποψη αν διαπιστώσει ότι δεν έχεις φιλικές διαθέσεις και εσύ για τα ζώα. Αν της θέσεις και το τελεσίδικο να επιλέξει ανάμεσα σε σένα και το ζωάκι της, μην έχεις την ψευδαίσθηση ότι θα σε προτιμήσει!

Αιγόκερως
Η γυναίκα Αιγόκερως ξενερώνει με τους άνδρες που έχουν πολύ φιλελεύθερες ιδέες. Μισεί την ασυνέπεια και την έλλειψη στόχων φιλοδοξιών και προγράμματος στη ζωή. Αν καταλάβει ότι στη ζωή σου επικρατεί χάος, μην περιμένεις να σου δώσει και τόση πολύ σημασία.


Ατάκες που πρέπει να αποφύγεις
«Θέλω μία σχέση μόνο για να περνάμε καλά, δεν σκέφτομαι το μέλλον»: Να περάσει καλά μόνος σου αγοράκι μου, θα σου απαντήσει η Αιγοκερίνα! Της φαίνεται βαρετό να έχει δίπλα της έναν άνδρα που σκέφτεται μόνο το σήμερα και όχι το αύριο. Προσβάλλεται όταν ένας άνδρας δεν θέλει μελλοντική πορεία μαζί της.
«Θέλω να μείνω αιώνια εργένης! Τα παιδάκια με εκνευρίζουν και η οικογένεια δεν είναι στα σχέδιά μου»: Ο προορισμός της Αιγοκερίνας είναι να γίνει σύζυγος και μητέρα. Δεν μπορεί ούτε στιγμή να βρεθεί στο πλάι ενός άνδρα, που δεν σκέφτεται ποτέ του να κάνει οικογένεια. Ακόμα και αν ο γάμος δεν είναι στα άμεσα σχέδιά της, θέλει να είναι με έναν άνθρωπο που αγαπά την οικογενειακή ζωή!
«Να προγραμματίσουμε από τώρα τι θα κάνουμε τα Χριστούγεννα και το Πάσχα; Όλα αυτά μου φαίνονται πολύ μακρινά»: Η γυναίκα Αιγόκερως είναι οργανωτική, σκέφτεται πάντα μπροστά και θέλει στη ζωή της να επικρατεί πρόγραμμα. Αν εσύ είσαι της τελευταίας στιγμής, αργά ή γρήγορα θα την κουράσεις!

Υδροχόος
Η γυναίκα Υδροχόος ξεκινά να χασμουριέται όταν βλέπει έναν άνδρα να κάθεται διαρκώς μπροστά από την TV με την πιτζάμα και τις παντόφλες, χωρίς να δείχνει κανένα ενδιαφέρον για περιπέτεια, κοινωνική ζωή, διασκέδαση!

Ατάκες που πρέπει να αποφύγεις
«Δεν νομίζεις ότι πρέπει να μαζευτείς λίγο; Ο νους σου είναι μονάχα στις εκδηλώσεις και στα σούρτα φέρτα»: Η γυναίκα Υδροχόος ανανεώνεται όταν συμμετέχει σε δραστηριότητες, σε συλλόγους και όταν έχει ένα πρόγραμμα γεμάτο. Της αρέσει η παρέα, η διασκέδαση και απεχθάνεται την κλεισούρα στο σπίτι. Αν προσπαθήσεις να της τα στερήσεις όλα αυτά, γρήγορα θα την στερηθείς!
Ενώ έχετε πάει για περίπατο, σε βλέπει ξαφνικά να πετάς στο δρόμο σκουπίδια ή να μιλάς απότομα σε ένα παιδάκι που ζητιανεύει. Αμέσως θα την δεις να αλλάζει το ύφος της και να αγριεύει. Αν της απαντήσεις : «Εντάξει μωρέ, πώς κάνεις έτσι, δεν νομίζεις ότι γίνεσαι υπερβολική», θα κάνεις μαζί της τον τελευταίο σας καβγά. Η γυναίκα Υδροχόος έχει πολλές κοινωνικές ευαισθησίες …το ίδιο επιθυμεί και από τον άνδρα που την συνοδεύει!
«Διάλεξε τι θες, θα είμαστε φίλοι ή εραστές, γιατί και τα δύο δεν γίνεται»: Πολλές φορές μπορεί να σε κάνει να αισθάνεσαι ότι είσαι ο κολλητός της φίλος, ενώ εσύ προτιμάς να είναι η κοπέλα σου και δεν συμφωνείς ότι μπορείτε να είστε φιλαράκια. Αν της θέσεις το δίλημμα να διαλέξει αν προτιμά να είστε φίλοι ή εραστές, τότε σίγουρα θα σε κρατήσει ως φίλο, γιατί δίνει μεγαλύτερη αξία στη φιλία!

Ιχθύς
Η γλυκιά Ιχθύς αποφεύγει την μοναξιά στα αισθηματικά της, γι’αυτό και όταν ξενερώνει με έναν άνδρα, υποχωρεί και κάνει συμβιβασμούς μέχρι να βρει τον αντικαταστάτη του. Αν την αποπέρνεις, πληγώνεις τα συναισθήματά της και δεν της συμπεριφέρεσαι με τρυφερότητα και αγάπη, σίγουρα θα αρχίσουν τα ματάκια της να ψάχνουν για κάτι άλλο …

Ατάκες που πρέπει να αποφύγεις
«Είσαι πολύ γλυκανάλατη. Δεν γίνεται να είμαστε συνέχεια αγκαλίτσες και φιλάκια»: Μετά από μία τέτοια ατάκα, ετοιμάσου να την παρηγορήσεις γιατί θα ξεσπάσει σε γοερά κλάματα. Αν δεν της δείχνεις την αγάπη σου με τρυφερότητα, σύντομα θα αναζητήσει κάτι άλλο …
«Με πιέζεις ασφυκτικά με την αγάπη σου. Προσγειώσου στην πραγματικότητα, δεν ζούμε σε παραμύθι»: Συμβιβάσουμε το γεγονός ότι η συναισθηματική Ιχθύς, θέλει να ζει το ρομάντζο της! Αν απεχθάνεσαι τους ρομαντισμούς, αλλά και τον υπερβολικό συναισθηματισμό της, τότε και αυτή από την πλευρά της θα αρχίσει να απομακρύνεται …
«Κλάψε όσο θέλεις, εγώ δεν αλλάζω! Έτσι ήμουν, έτσι είμαι και έτσι θα είμαι»: Αδιαφορείς όταν στεναχωριέται; Την απομακρύνεις; Δεν έχεις την διάθεση για να προσπαθήσεις για τη σχέση σας; Κάποιος άλλος θα βρεθεί διαθέσιμος να καλύψει τα συναισθηματικά κενά που της αφήνεις….

Τι ξενερώνει τους άντρες, βάση του ζωδίου τους;

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια