Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ο Τσακ Νόρις επιστρέφει

Ο Τσακ Νόρις επιστρέφει. Υστερα από μια εξαετή ανάπαυλα, ο διάσημος σταρ αναλαμβάνει ξανά δράση, αυτή τη φορά για τις ανάγκες της ταινίας «The Expendables 2».
Μαζί του, εκτός από τους τρεις σταρ που εμφανίζονταν και στην πρώτη ταινία, τον Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ, τον Σιλβέστερ Σταλόνε και τον Μπρους Γουίλις, έρχονται περαιτέρω ενισχύσεις, με σταρ που έχουν ..........

μακρά «προϋπηρεσία» στις ταινίες δράσης.
Η συνέχεια της πρώτης επιτυχημένης ταινίας, η οποία προαναγγέλλεται πιο καλτ από την προηγούμενη, φέρει τη σκηνοθετική υπογραφή του Σάιμον Γουέστ.

Στα πλατό των στούντιο NuBoyana, της Βουλγαρίας, τα γυρίσματα ξεκίνησαν πριν από μερικές ημέρες. Ο Τσακ Νόρις βρήκε εκεί την παλιοπαρέα των τριών, μαζί με τον Μίκι Ρουρκ.

Ο Σβαρτσενέγκερ είναι τόσο χαρούμενος που μετά την πολιτική επέστρεψε στο σινεμά, ώστε ανέβασε ήδη στο Twitter φωτογραφία από τα γυρίσματα, γράφοντας: «Περνώ πολύ καλά με τους φίλους, τον Μπρους, τον Σλάι, τον Τσακ».
Εκτός όμως από τους παραπάνω, στο καστ συγκαταλέγονται ο Ζαν Κλοντ Βαντάμ, ο Τζέισον Στάθαμ και ο Ντολφ Λούντγκρεν και ακούγεται ότι την έκπληξη μπορεί να κάνουν ο Νίκολας Κέιτζ και ο Τζον Τραβόλτα, με guest εμφανίσεις.

Ο Νόρις, ο πιο διάσημος λευκός καρατέκα και δημοφιλής στις ΗΠΑ από τη συμμετοχή του στην αμερικανική τηλεοπτική σειρά «Texas Ranger», όπου υποδυόταν τον σερίφη Γουόκερ, παρά τα 66 του χρόνια, διατηρείται σε άριστη φόρμα.
Μπορεί να αντεπεξέλθει σε μια ταινία που θέλει κότσια για τα γυρίσματα των σκηνών της.

Σύμφωνα με το σενάριο, το οποίο έχει γράψει ο Σιλβέστερ Σταλόνε -στην πρώτη ταινία ήταν σεναριογράφος και σκηνοθέτης- οι «Αναλώσιμοι» επιστρέφουν, για μια υπόθεση προσωπική.
Οταν ο Τουλ (Μίκι Ρουρκ) σκοτώνεται στη διάρκεια αποστολής, οι συνάδελφοί του ορκίζονται εκδίκηση, ενώ και η όμορφη και δυναμική κόρη του Φιόνα αποφασίζει τη δική της αποστολή εκδίκησης.

Ωστόσο, την αιχμαλωτίζει ένας αδίστακτος δικτάτορας και τώρα οι «Αναλώσιμοι» πρέπει να τη σώσουν από τους κακούς, τους οποίους υποδύονται ο Μπρους Γουίλις και ο Ζαν Κλοντ Βαντάμ.
www.madata.gr

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια