Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Παναγιώτης Μπουγιούρης

Τι μου λένε στο δρόμο τα κορίτσα
Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης χαρακτηρίζεται ως ένας από τους γοητευτικότερους «ζεν» της νέας γενιάς. Ο ίδιος μας μιλάει για τη διαχείριση της αναγνωρισιμότητας.

-Η αναγνωρισιμότητα γίνεται... ενοχλητική; Ολο το καλοκαίρι διάφορα περιοδικά σε παρουσίαζαν να έχεις σχεδόν κάθε εβδομάδα και μία καινούργια σχέση...

-Η αναγνωρισιμότητα είναι κάτι που διαρκεί 24 ώρες το 24ωρο, είτε έχεις κέφι είτε όχι. Ισως να είναι αυτό το τίμημα της επιτυχίας. Διαπιστώνεις πως συνεχώς σου ανήκει όλο και λιγότερος χώρος, χρόνος και ελευθερία. Ομως, έτσι είναι το... παιχνίδι.

-Παρ’ όλα αυτά, το να ασχολούνται τα έντυπα με την προσωπική σου ζωή, σου προκαλεί... αμηχανία;
-Οχι, δεν μου προκαλεί αμηχανία. Απλώς, όλο αυτό το πράγμα σε βάζει στη διαδικασία να σκεφτείς αν πρέπει να αλλάξεις τη συμπεριφορά σου όταν κυκλοφορείς έξω ή αν πρέπει να βάζεις κάποια όρια. Τα Μέσα είναι αδηφάγα και μάλιστα δεν μπορείς να κάνεις και απολύτως τίποτα για να προστατέψεις τον εαυτό σου. Απλώς, αποφασίζεις να υπερασπίζεσαι με θάρρος ό,τι κάνεις.

-Τι σου λένε τα κορίτσια στον δρόμο;
-Δεν μπορώ να σου πω, γιατί θα πρέπει να βάλεις... μπιπ!

-Ε, καλά, πες μου από τα άλλα που επιτρέπονται...
-Κάποια κορίτσια είναι πιο... συγκρατημένα και έρχονται και μου λένε λόγια αγάπης και θαυμασμού και κάποια είναι πιο... τολμηρά. Ομως όλα αυτά τα χαίρομαι, γιατί είναι πηγαία και αυθόρμητα. Οπως χαίρομαι και τους άνδρες που παίρνουν το θάρρος και έρχονται να μου μιλήσουν, γιατί καταλαβαίνω πως η «Εδέμ» -στην προκειμένη περίπτωση- δεν έχει κερδίσει μόνο το γυναικείο κοινό, όπως πιστεύουν ίσως κάποιοι, αλλά και το ανδρικό. Και αυτό είναι σημαντικό.

-Παίζεις στην «Εδέμ» που είναι μια δουλειά γεμάτη από... μυστικά. Εσύ έχεις μυστικά;
-Μωρέ έχω μυστικά γιατί είμαι κρυψίνους. Μια φίλη μου με λέει... στρείδι. Από την άλλη, όμως, αν εμπιστευτώ και πιστέψω κάποιον, είμαι απίστευτα ανοιχτός και διαχυτικός.

-Τι σε χαρακτηρίζει;
-Ακόμα το ψάχνω. Μάλλον ότι ώρες ώρες με πιάνουν τα... εσωτερικά μου και οι κυκλοθυμίες μου.

-Ο «Μάνος» είναι... μοιραίος με τις γυναίκες, ο Παναγιώτης είναι;
-Οχι, μόνο μοιραίο δεν μπορείς να με πεις...

-Τι θαυμάζεις επάνω του;
-Την αποφασιστικότητά του. Το σίγουρο είναι πως, παρ’ όλες τις αντιθέσεις και τις αντιφάσεις που τον χαρακτηρίζουν, όλα αυτά που κάνει τα πιστεύει. Απλώς, έχει μία άλλη αντίληψη για τα πράγματα.
Νάνσυ Νικολαΐδου

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια