Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ιερέας βάπτισε παιδάκι με … κόκα κόλα!!

Το μυστήριο της βάφτισης ενός παιδιού είναι ιερό, ίσως και πιο ιερό από το γάμο δύο ανθρώπων. Πόσο πολύ μπορεί να επηρεαστεί όμως ένα τέτοιο μυστήριο αν αλλάξουν τα συστατικά της διεξαγωγής του;
Ο λόγος για μια βάπτιση που έγινε στην πόλη .........

Στορντ, περίπου 150 χιλιόμετρα δυτικά του Όσλο στη Νορβηγία, όπου ο ιερέας Παάλ Ντάλε της εν λόγω εκκλησίας χρησιμοποίησε coca cola με λεμόνι αντί για νερό για να βαφτίσει ένα μωράκι!

Το πρωτοφανές γεγονός δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα “Βαάρτ Λαντ” και συνέβη λόγω της διακοπής του δικτύου ύδρευσης από τον παγετό. Όταν ο ιερέας κατάλαβε κατά την διάρκεια της βάφτισης πως έμεινε από νερό, προσπάθησε να βρει μια λύση για να συνεχιστεί το μυστήριο και έτσι αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τα αποθέματα αναψυκτικού που βρήκε στην εκκλησία.

Να τονίσουμε βέβαια πως την απόφαση αυτή δεν την πήρε μόνος του αλλά είχε και τη συγκατάθεση των δύο γονιών του βρέφους. Φαντάζεστε να μην τους ρώταγε καν ο ιερέας και οι γονείς να ανακάλυπταν λίγο μετά τη χαρακτηριστική μυρωδιά της coca cola πάνω στα εσώρουχα αλλά και στο ίδιο τους το παιδί;;

Έτσι λοιπόν όταν αποφασίσετε να βαπτίσετε τα παιδάκια σας, πάρτε μαζί σας και ένα κουτάκι κόκα κόλα για εφεδρεία. Μπορεί να σας φανεί χρήσιμο εκεί που δεν το περιμένετε. Μην ξεχάσετε και τα λεμονάκια!! 

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια