Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Η 9χρονη που γέννησε στην Κίνα

Το Περού μπορεί να κατέχει και το παγκόσμιο ρεκόρ για τη "νεώτερη μητέρα", αλλά η Κίνα σίγουρα την συναγωνίζεται καθώς μια εννιάχρονη στη βορειοανατολική Κίνα γέννησε ένα υγιές παιδί πριν από αρκετό καιρό.

Φυσικά, οι γονείς έχουν.......

αναζητήσει νομική βοήθεια, αφού το σεξ με ένα παιδί κάτω από την ηλικία των δεκατεσσάρων φέρνει μαζί του μια αυτόματη καταδίκη βιασμού. Σύμφωνα με νοσοκομειακές στατιστικές, όμως, τα νεαρά κορίτσια που όχι μόνο μένουν έγκυες, αλλά ζητούν να κάνουν αμβλώσεις είναι πιο συχνό φαινόμενο από ό,τι μπορείτε να φανταστείτε...

Μια έκθεση από ένα νοσοκομείο στη Σαγκάη αποκάλυψε ότι περίπου το 30% των χειρουργικών αμβλώσεων σε μικρά παιδιά στην Κίνα πραγματοποιήθηκαν σε άτομα που ήταν ακόμα στο σχολείο. Ένα νοσοκομείο που ανήκει και λειτουργεί από τον Λαϊκό Απελευθερωτικό Στρατό, επίσης, αποκάλυψε ότι το 50% αυτών των εκτρώσεων πραγματοποιήθηκαν σε γυναίκες είτε σε κολέγιο ή επαγγελματικές σχολές.

Το μωρό παραδόθηκε μέσω καισαρική τομής και ζύγισε 2,75 κιλά Σύμφωνα με δημοσιογράφους, η εισαγωγή του νέου κοριτσιού στο νοσοκομείο ήταν θέμα αρκετά ταμπού, και το προσωπικό του νοσοκομείου ήταν απρόθυμοι να συζητήσουν το θέμα. Ο δημοσιογράφος τελικά έμαθε από μια φόρμα εγγραφής το όνομα του κοριτσιού, και μια νοσοκόμα τελικά αποκάλυψε ότι η οικογένεια του κοριτσιού είναι από τη Songyuan, και οι συνθήκες γύρω από την εγκυμοσύνη της ήταν άγνωστες.

Παρά το νεαρό της ηλικίας της μητέρας και την πιθανότητα σοβαρών επιπλοκών, έχει αναφερθεί ότι η μητέρα και το νέο μωρό της ήταν μια χαρά μετά την γέννα σε νοσοκομείο της Τσανγκτσούν, το οποίο βρίσκεται στην επαρχία Jilin.
koulo.gr

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια