Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Δήμητρα Ρουμπέση!

Πληροφορίες για τη νέα ζωή της Δήμητρας Ρουμπέση στη Ζάκυνθο, μαζί με τον σύντροφό της και πατέρα του παιδιού της, Γιάννη Λυμπέρη έδωσε η «Πρωινή Μελέτη».
Άνθρωποι που ζουν κοντά στο ζευγάρι μίλησαν τηλεφωνικά στο Star και περιέγραψαν στιγμιότυπα από τη ζωή τους:

«Τα παιδιά, τώρα που έχουν και το παιδάκι τους, δεν είναι και πολύ εύκολο να τους συναντήσουμε και δεν μιλάνε για την προσωπική τους ζωή. Δεν είναι όμως απόμακροι. Είναι φιλικοί προς εμάς, δεν προσπαθούν να εντυπωσιάσουν, προστατεύοντας βέβαια την ιδιωτική τους ζωή. Είναι πάντα ευχάριστοι, θετικοί και ζουν πολύ ευτυχισμένοι. Τώρα που έχουν και το παιδάκι τους, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας», δήλωσε ο ραδιοφωνικός παραγωγός Λευτέρης Βάσος και πρόσθεσε πως το μωρό μοιάζει στην Δήμητρα Ρουμπέση.

«Το μωρό το βλέπουμε πολύ συχνά να είναι μαζί τους. Η ίδια το φροντίζει, πηγαίνουν βόλτες και τους βλέπαμε να πηγαίνουν συχνά στη θάλασσα να κάνουν τα μπάνια τους. Είναι συνέχεια μαζί» δήλωσε άλλη πηγή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Δήμητρα Ρουμπέση, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, δέχτηκε πρόταση για να επιστρέψει και πάλι στα τηλεοπτικά πλατό, κάτι που όμως η ίδια αρνήθηκε κατηγορηματικά αφού το μόνο που θέλει αυτή τη στιγμή είναι να αφοσιωθεί στον λίγων μηνών γιο της: «Στο μέλλον δεν ξέρουμε τι θα κάνει. Θα δείξει. Ό, τι πάντως κι αν αποφασίσει, μαζί με τον Γιάννη θα το αποφασίσει», είπε και πάλι ο Λευτέρης Βάσος.

Το ζευγάρι αυτή την περίοδο ετοιμάζεται για τον πολιτικό του γάμο, αλλά και για τη βάφτιση του γιου τους.
sigmalive

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια