Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Η σοβαρή περιπέτεια υγείας γνωστού Έλληνα τηλεμάγειρα

Τον γνωρίσαμε από τις εκπομπές μαγειρικής, τις οποίες παρουσίαζε με μοναδικό κέφι και ζωντάνια.
Η εκπομπή του στον Alpha, ''Η κουζίνα της μαμάς'', ταξίδευε σε όλη την Ελλάδα με συνταγές και έξυπνες προτάσεις. Ελάχιστοι γνώριζαν ότι ο ....
νεαρός σεφ Ευτύχης Μπλέτσας, έπασχε από νευρική ανορεξία. Την είδηση γνωστοποίησε ο ίδιος μέσα από την ιστοσελίδα που διατηρεί και το Facebook :
''Όσοι με θυμάστε πριν από περίπου 3 χρόνια ήμουν υπερβολικά αδύνατος, πετσί και κόκαλο! Είχα χάσει βάρος σε επικίνδυνο επίπεδο και πολλοί φίλοι και συγγενείς ανησύχησαν για την κατάστασή μου και έσπευσαν να με προειδοποιήσουν και να με βοηθήσουν. Τους ευχαριστώ θερμά και ζητώ συγνώμη αν τότε δεν μπορούσα να το εκτιμήσω. Δεν το αποδεχόμουν ότι είχα πρόβλημα και αυτή ήταν η μεγαλύτερη παγίδα.. Μία πολύ επικίνδυνη παγίδα που μόνο κάποιος που είχε περάσει κάτι παρόμοιο μπορούσε να το αντιληφθεί..'', έγραψε πρίν από κάποιες ημέρες.
ft-thin-fiji-421x1024
''Την Άνοιξη του 2008 έκανα αρνητικό ρεκόρ. Είδα τη ζυγαριά 52 κιλά. Η μείωση του μυικού μου ιστού ήταν εμφανής. Πολλοί ανησυχούσαν και ενώ τότε δεν τους άκουγα, τώρα τους δικαιολογώ απόλυτα. Τώρα και εγώ τρομάζω όταν βλέπω φωτογραφίες από τότε. Δεν ήταν ούτε υγιές ούτε έξυπνο'', συνεχίζει ο Ευτύχης γνωστοποιώντας την περιπέτεια υγείας του, αναφέροντας και μια φίλη του που ''έφυγε'' λόγω της νευρικής ανορεξίας.
Έχοντας πια ξεπεράσει το πρόβλημα ο Ευτύχης κάνει πια νέα σχέδια για την επιστροφή του στη μαγειρική, που τόσο αγαπάει.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια