Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Εξωγήινος πολιτισμός ανάγκασε τους Αμερικάνους να εγκαταλείψουν την Σελήνη και οι φόβοι της ΝΑΣΑ

Αν ρίξουμε μια ματιά στον Πλανήτη μας από την εξωτερική πλευρά, οι αλλαγές στην γήινη ατμόσφαιρα χαρακτηρίζουν την ανθρωπότητα ως ένα πολιτισμό που έχει βγει εκτός ελέγχου.
Οι εξωγήινοι, αν υπάρχουν, λένε οι επιστήμονες, είναι λογικό να πιστεύουν ότι,
ο ανθρώπινος πολιτισμός είναι επικίνδυνος για τους άλλους.

Αυτός είναι και ο λόγος που κάνει πολύ πιθανόν οι εξωγήινοι να προκαλέσουν ένα προληπτικό χτύπημα στον πλανήτη μας μήπως και μας αφυπνίσουν.
Αυτή είναι μόνο μια θεωρία για το μέλλον του ανθρώπινου πολιτισμού που έχουν ερευνητές της NASA που ίσος δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα. (δείτε σχετικό θέμα εδώ)
Ο Shawn Domagal-Goldman και μια ομάδα επιστημόνων έκανε μια λίστα με θεωρητικά πιθανές καταστάσεις που θα μας βοηθήσουν να επιλέξουμε την τακτική επικοινωνίας με τους επισκέπτες από εξωγήινους πολιτισμούς που πιθανόν να μας επισκεφθούν.

Σύμφωνα με τους επιστήμονες, οι εξωγήινοι θα θελήσουν να μοιραστούν τις γνώσεις τους με τους ανθρώπους ώστε να μπορέσουμε να λύσουμε τα σοβαρά προβλήματα μας όπως η πείνα, η φτώχεια και οι ασθένειες. Ωστόσο, αυτό το σενάριο είναι το πιο καλό που μπορεί να συμβεί.

Το πρώτο πλήγμα κατά των εξωγήινων πολιτισμών έγινε από τους ανθρώπους, μετά τις αποστολές Apollon όταν και οι στρατηγοί των ΗΠΑ βομβάρδισαν με τακτικά πυρηνικά κτιριακές εγκαταστάσεις στην Σελήνη που περιγράφει και ο ίδιος ο Armstrong μετά την προσσελήνωση του .
Ένα από τα κεντρικά τηλεοπτικά κανάλια της Ρωσίας, το RTR προέβαλε πρόσφατα ένα ντοκιμαντέρ για Αμερικάνους αστροναύτες οι οποίοι φέρετε να ήρθαν σε επαφή με εξωγήινους πολιτισμούς.
Το ντοκιμαντέρ είχε ως αναλυτές, τον Βλαντιμίρ Azhazha και τον αστρονόμο Yevgehy Arsyukhin.
Είναι κοινό μυστικό από τον τρόπο που οι ταινίες καταδεικνύουν την προσγείωση της Αμερικανικής αποστολής και τον Neil Armstrong να περπατά στην επιφάνεια της Σελήνης, ότι κάτι θέλουν να κρύψουν.

Επιπλέον, τα αρχεία που λένε για την υγεία των αστροναυτών κατά την διάρκεια της πτήσεις και του περιπάτου στην Σελήνη όπως και 700 περίπου μηνύματα που στάλθηκαν, εξαφανίστηκαν !
Οι Ρώσοι αναλυτές αναφέρουν ότι κατά την τελική φάση της προσσελήνωσης το Αμερικανικό διαστημόπλοιο παρακολουθούταν στενά από άλλα ιπτάμενα αντικείμενα.  

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια