Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Γονείς από κούνια

Η Νόνη Δούνια αναλαμβάνει τους «Γονείς από κούνια»
Ακόμα μία καινούργια εκπομπή ετοιμάζει ο ΣΚΑΪ που μέσα στο καλοκαίρι αποφασίζει να γεμίσει το πρόγραμμά του συνεχίζοντας τη
μάχη της τηλεθέασης.
Μετά από δύο περίπου μήνες συζητήσεων, το τηλε-συνοικέσιο Νόνης Δούνια - ΣΚΑΙ έγινε και έτσι η Νόνη, Κυριακή στις 12.00 το μεσημέρι, αναλαμβάνει να μας μάθει τα πάντα γύρω από τον μαγικό και παράλληλα δύσκολο κόσμο των παιδιών στην εκπομπή «Γονείς από κούνια».
Το πρώην μοντέλο και νυν παρουσιάστρια επιστρέφει στο τηλεοπτικό τοπίο, μετά από έναν χρόνο απουσίας, με μία εκπομπή που θα ασχολείται με τα παιδιά, την ανατροφή τους από τη βρεφική ηλικία μέχρι την εφηβεία, ώστε να μπορέσουν οι γονείς να μάθουν όσα χρειάζονται.
Μαζί με τη Νόνη Δούνια στο στούντιο της εκπομπής θα είναι ειδικοί συνεργάτες που θα αναλύουν το κάθε θέμα, συμβουλεύοντας τους γονείς.
Να σημειώσουμε ότι δεν θα λείπουν και οι απαραίτητες στάσεις για διασκέδαση και ψυχαγωγία πάντα παρέα με όλη την οικογένεια.
Αρχικά η εκπομπή θα είναι εβδομαδιαία και διάρκειας 45 λεπτών, ενώ σκοπός του ΣΚΑΪ είναι αν οι τηλεθεατές ανταποκριθούν, από την επόμενη σεζόν να ενταχθεί στο καθημερινό πρόγραμμα του σταθμού και να είναι μικρότερης διάρκειας.
Η Νόνη Δούνια που ως μητέρα γνωρίζει καλά και τα θέματα της μητρότητας επιστρέφει στο τηλεοπτικό τοπίο για να βοηθήσει με τους συνεργάτες της τους «Γονείς από κούνια».

Παρουσίαση: Νόνη Δούνια
Σκηνοθεσία: Μάνος Βελάνης
Αρχισυνταξία: Μαριλένα Φραγκιάδη
Executive Producer: Νάγια Παπαχατζή
παραγωγή της Stefi Production

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια