Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

It All Ends: Έρχεται στις 15 Ιουλίου ο τελευταίος Harry Potter

Η 8η και τελευταία ταινία του Harry Potter έρχεται στις 15 Ιουλίου στις κινηματογραφικές αίθουσες σε ολόκληρο τον κόσμο και μόλις σήμερα η εταιρία παραγωγής Warner Bros κυκλοφόρησε τρεις νέες αφίσες από την ταινία, που όπως όλα δείχνουν θα είναι η πιο σκοτεινή και τρομακτική από όλες.
Το «Harry Potter And The Deathly Hallows: Part Two» είναι το
δεύτερο μέρος του έβδομου βιβλίου της διάσημης νουβέλας της J.K. Rowling με πρωταγωνιστή τον νεαρό μάγο.
Ο Harry Potter, η Hermione Granger και η Ron Weasley επιστρέφουν για να μαγέψουν για τελευταία φορά τους θεατές σε λίγο παραπάνω από έναν μήνα.
Με τον δραματικό τίτλο «It All Ends» (Όλα τελειώνουν) οι νέες αφίσες μας προϊδεάζουν για το τι πρόκειται να παρακολουθήσουμε. Μετά από μια δεκαετία που παρακολουθήσαμε όλη την διαδρομή του Harry, έφτασε η στιγμή για την τελική, μεγάλη μάχη ανάμεσα σε εκείνον και τον θανάσιμο εχθρό του, Lord Voldemort.
http://wizardinglife.com/wp-content/uploads/2011/02/it-all-ends-here.jpg 
Οι πρωταγωνιστές Daniel Radcliffe, Emma Watson και Rupert Grint κυριολεκτικά μεγάλωσαν μέσα από τις ταινίες. Στο τελευταίο κεφάλαιο της ιστορίας θα δούμε μερικούς από τους πιο γνωστούς ηθοποιούς του κινηματογράφου, όπως οι Helena Bonham Carter, Robbie Coltrane, Tom Felton, Ralph Fiennes, Brendan Gleeson, Richard Griffiths, John Hurt, Jason Isaacs, Helen McCrory, Bill Nighy, Miranda Richardson και Alan Rickman.
Η πρεμιέρα της ταινίας, θα γίνει στην Trafalgar Square του Λονδίνου, και πρόκειται για την πρώτη κινηματογραφική πρεμιέρα που γίνεται στη συγκεκριμένη πλατεία.
Οι υπεύθυνοι της Warner Bros πήραν αυτή την απόφαση σκεπτόμενοι ότι οι πρωταγωνιστές της ταινίες έχουν γίνει τόσο γνωστοί, οπότε έπρεπε να μεταφερθούν, καθώς η μέχρι πρότινος Leicester Square είναι πολύ μικρή για ένα τέτοιο γεγονός.
πρώτο θέμα

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια