Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Τέξας: Δεν θα μπαίνουν σε λεωφορεία με χαμηλοκάβαλα παντελόνια

Τα παντελόνια saggy -δηλαδή τα ιδιαίτερα χαμηλοκάβαλα παντελόνια- μπορεί να φοριούνται πολύ από τους νέους αλλά δε θα επιτρέπονται πλέον σε λεωφορεία στο Τέξας.
«Ανέβασέ τα ή βρες άλλο μέσο μεταφοράς» προειδοποιούν επιγραφές στα λεωφορεία της πόλης Φορτ Γουόρθ.
Οι επιγραφές τοποθετήθηκαν αφού η
Αρχή για τις Μεταφορές του Φορτ Γουόρθ εφάρμοσε μία νέα πολιτική που απαγορεύει στους επιβάτες να μπαίνουν στο λεωφορείο, φορώντας παντελόνια saggy τα οποία εκθέτουν σε κοινή θέα τα εσώρουχα ή τα οπίσθια ενός ατόμου.
«Οι επιβάτες δε θέλουν να βλέπουν ένα άτομο να έχει ντυθεί έτσι σε ένα δημόσιο λεωφορείο. Οι πελάτες μας πιστεύουν ότι είναι ασεβές» δήλωσε η Τζόαν Χάντερ, υπεύθυνη επικοινωνίας της εταιρείας.
Τα παντελόνια saggy κυκλοφορούν για περισσότερο από δέκα χρόνια, ενώ φαίνεται ότι πρωτοεμφανίστηκαν στις φυλακές επειδή οι κρατούμενοι δεν επιτρεπόταν να φορούν ζώνες.
Έγιναν ιδιαίτερα γνωστά μέσω των τραγουδιστών της χιπ χοπ και της ραπ.
«Διαφορετικοί άνθρωποι επιβιβάζονται στο λεωφορείο. Πολλοί από αυτούς μας λένε ότι δεν είναι καλή ιδέα να φοράς το παντελόνι σου κάτω από τα οπίσθιά σου» πρόσθεσε.
Την πρώτη ημέρα που εφαρμόστηκε το μέτρο, περίπου 50 άνθρωποι αναγκάστηκαν να κατέβουν από τα λεωφορεία διότι φόραγαν τέτοια παντελόνια.
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια