Τι προσβάλλει τους ανθρώπους με αναπηρία ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Η κοκαΐνη των φτωχών

Θραύση κάνει στην Ελλάδα η επικίνδυνη ναρκωτική ουσία
Όταν πριν από ένα μήνα οι διωκτικές αρχές πέρασαν χειροπέδες στον καθηγητή τένις των επωνύμων, δεν πίστευαν ότι η συγκεκριμένη σύλληψη θα τους έφερνε μπροστά σε μια ανατριχιαστική ανακάλυψη.
Και στην Ελλάδα κάνει πλέον θραύση το ναρκωτικό, το οποίο οδηγεί σε σύντομο χρονικό διάστημα τους χρήστες σε τρομερό εθισμό, δυσμορφία στο πρόσωπο και τελικά στον θάνατο!
Πρόκειται για τη μεθαμφεταμίνη, ή αλλιώς «κοκαΐνη των φτωχών» η οποία πουλιέται προς 15 ευρώ το γραμμάριο, έχει ήδη κατακλύσει τις μεγάλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες και τώρα πια έφτασε και στην Ελλάδα.
Μάλιστα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα της «Espresso», το τελευταίο διάστημα έχουν φτάσει πληροφορίες στο Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών για τη λειτουργία παράνομου εργαστηρίου μεθαμφεταμίνης σε περιοχή του κέντρου των Αθηνών, η οποία είναι στέκι τοξικομανών.
Τα «λαγωνικά« της Δίωξης ψάχνουν σπιθαμή προς σπιθαμή τη συγκεκριμένη περιοχή, προκειμένου να ανακαλύψουν το εργαστήριο παρασκευής αυτού του επικίνδυνου χημικού ναρκωτικού.
Πριν από περίπου ένα μήνα η Δίωξη Ναρκωτικών συνέλαβε έναν Ιρανό πρωταθλητή του τένις και προπονητή αρκετών επώνυμων Αθηναίων, την ώρα που παραλάμβανε από το ταχυδρομείο το δέμα προερχόμενο από την Τουρκία, το οποίο περιείχε ένα κιλό «κόκα των φτωχών».
Όπως διαπιστώθηκε από την Ασφάλεια, μέσα σε διάστημα τεσσάρων μηνών ο συγκεκριμένος άνθρωπος είχε δεχτεί από την Τουρκία άλλα δέκα δέματα, τα οποία όπως εκτιμά η Ασφάλεια, περιείχαν ποσότητες μεθαμφεταμίνης. 

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια