Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Nαπολέων Περδής

Ο Ελληνοαυστραλός, "γκουρού των καλλυντικών", Ναπολέων Περδής μπορεί να ξεκίνησε μόνος του και φτωχός και να έστησε μια… αυτοκρατορία που απλώνεται σε όλο τον κόσμο, αλλά δεν ξεχνά και τις υποχρεώσεις του προς το κοινωνικό σύνολο και ειδικά τις γυναίκες που στηρίζουν και την επιχείρησή του.
Έτσι, λοιπόν, στο πλαίσιο της καταπολέμησης του καρκίνου της μήτρας συνεργάστηκε με τον αυστραλιανό φορέα Πρόληψης και Καταπολέμησης της συγκεκριμένης μορφής καρκίνου σε δυο επίπεδα: από τη μια της ενημέρωσης και από την άλλη της οικονομικής ενίσχυσης.
Για την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου όλα τα καταστήματα του Ναπολέοντα Περδή στην Αυστραλία χρέωναν μισή τιμή για να περιποιηθούν τις πελάτισσες του.
Και τα μισά χρήματα της μισής τιμής πήγαιναν για την καταπολέμηση του καρκίνου της μήτρας. Εκτιμάται πως πάνω από χίλιες γυναίκες έκαναν χρήση της προσφοράς και συγκεντρώθηκε ένα εντυπωσιακό ποσόν.
Εξάλλου τα καταστήματα Περδή κάθε χρόνο συγκεντρώνουν χρήματα για να βοηθήσουν στις έρευνες για τον καρκίνο της μήτρας που ετησίως σκοτώνει περίπου 850 γυναίκες στην Αυστραλία.
Υπενθυμίζεται πως δεκάδες καταστήματα καλλυντικών με την επωνυμία Napoleon Perdis Cosmetics, λειτουργούν σήμερα στην Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία, τις ΗΠΑ, τη Λατινική Αμερική, τον Καναδά, την Ευρώπη, την Ασία και τη Μέση Ανατολή.
ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια