Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Αφροδισιακό τσίμπημα - nigriventer Phoneutria

http://3.bp.blogspot.com/-Yui2x5UmAoQ/TXYbAogQoLI/AAAAAAAAFHE/TXemJnGjz9I/s320/images.jpg 
Ξεχάστε τα στρείδια, το μέλι και τα καρύδια.
Η αράχνη nigriventer Phoneutria είναι το καλύτερο αφροδισιακό για μια στύση που θα κρατήσει ώρες
Οι περισσότεροι άνθρωποι που βρίσκουν μια αράχνη στο υπνοδωμάτιό τους προσπαθούν γρήγορα να απαλλαγούν από αυτή.
Όλα αυτά μέχρι χθες …γιατί σύμφωνα με νέα έρευνα ένα μικρό τσίμπημα από μια Βραζιλιάνικη αράχνη σας δίνει τη δυνατότητα να έχετε μια 4ωρη στύση που δεν θα την ξεχάσει ποτέ η παρτενέρ σας.
Όπως αναφέρουν επιστήμονες του Ιατρικού Κολεγίου της Τζόρτζια στις Η.Π.Α η μικρή αράχνη της Νότιας και Κεντρικής Αμερικής έχει μια περίεργη παρενέργεια στο ανδρικό μόριο.
Μπορεί να το έχει σε στύση εάν μια μικρή ποσότητα του δηλητηρίου της περάσει με ένα δάγκωμα στο αίμα σας.
Η Δρ Κένια Νούνιες, φυσιολόγος του Κολεγίου τονίζει "Το δηλητήριο της αράχνης nigriventer Phoneutria είναι πλούσιο σε ένα μείγμα τοξινών" και προσθέτει "Εξαιτίας αυτών, όταν μια αράχνη τσιμπήσει έναν άνδρα , μπορεί να παρατηρήσουμε πολλά διαφορετικά συμπτώματα συμπεριλαμβανόμενου και του πριαπισμού, ένας όρος στον οποίο το πέος είναι συνεχώς όρθιο".
Δεν είναι όμως όλες οι παρενέργειες αθώες.
Εάν σας δαγκώσει η συγκεκριμένη αράχνη μπορεί να έχετε απώλεια του ελέγχου των μυών, έντονο πόνο, δυσκολία στην αναπνοή και εάν δεν πάρετε άμεσα αντίδοτο μπορεί να οδηγηθείτε στο θάνατο λόγω έλλειψης οξυγόνου, εξηγεί η επιστήμονας.
Ωστόσο σύμφωνα με την επιμελήτρια της αραχνοειδών στο Πανεπιστημίου Burke της Ουάσιγκτον, Ρόντ Κρόφορντ, από τους 7000 ανθρώπους που έχουν τσιμπηθεί από την αράχνη μόνο 10 έχασαν τη ζωή τους. 

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια