Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Michael Mastronikolas, βραβείο καλύτερης επιχείρηση​ς στον Καναδά

Δωδεκανήσιος κέρδισε το βραβείο της καλύτερης επιχείρησης στον κλάδο "Σχεδιασμός και προγραμματισμός ιστοσελίδων" για δύο συνεχόμενες χρονιές στο Μόντρεαλ του Καναδά.
Πρόκειται για τον Μιχάλη Κ. Μαστρονικόλα καταγωγής Μαλώνας Ρόδου.
Γεννημένος και μεγαλωμένος στην Στουτγάρδη Γερμανίας το 1974 επέστρεψε στα 19 του στην Ελλάδα όπου έκανε το στρατιωτικό του και τελείωσε τις σπουδές του.
Έμεινε στη Ρόδο όπου εργάστηκε σε Ξενοδοχείο πέντε χρόνια.
Η σύζυγός του Δέσποινα Αντωνά επίσης καταγωγής Μαλώνας, είχε έρθει για διακοπές από τον Καναδά. Γνωρίστηκαν και παντρεύτηκαν στη Ρόδο το 2000.
Αφού παντρεύτηκαν πήρανε την απόφαση να μείνουνε στον Καναδά.
Ο Μιχάλης μη γνωρίζοντας τη γαλλική γλώσσα που είναι η κύρια γλώσσα στο Μόντρεαλ, αποφάσισε να εργαστεί στον κλάδο των υπολογιστών, ξεκινώντας με τη βοήθεια ενός φίλου και μη γνωρίζοντας τίποτα από σχεδιασμό ιστοσελίδων μια ιστοσελίδα το greekmontreal.com, που απευθυνόταν στους ομογενείς του Μόντρεαλ έχοντας πάνω από 100.000 πληροφορίες για την Ελλάδα και το Μόντρεαλ.
Οι Έλληνες του Μόντρεαλ γρήγορα αγάπησαν τη σελίδα και τη δουλειά που είχε κάνει ο Μιχάλης, ρωτώντας τον να δημιουργήσει και ιστοσελίδες για τις δικές τους επιχειρήσεις.
Γρήγορα εξαπλώθηκε η φήμη της καλής εργασίας του Μιχάλη φέρνοντας του πλέον πελάτες και μη Έλληνες.
 Κω

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια