Τι προσβάλλει τους ανθρώπους με αναπηρία ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Tα δέκα καλύτερα ξενοδοχεία για το 2010

Τη λίστα με τα καλύτερα δέκα ξενοδοχεία για το 2010 (ΤΟΡ 10 ΗOTELS 2010) ανακοίνωσε ο ταξιδιωτικός Οργανισμός Manessis.
Μάλιστα τα συγκεκριμένα ξενοδοχεία θα βραβευθούν σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί τον Ιανουάριο του 2011 στην Αθήνα, παρουσία και της πολιτικής ηγεσίας του τουρισμού, όπως τονίζεται σε ανακοίνωση.
Πρόκειται για έναν θεσμό που ξεκίνησε το
Manessis Travel από το 2009 και συνεχίζεται για δεύτερη συνεχή χρονιά επιβραβεύοντας τα καλύτερα ξενοδοχεία τα οποία αξιολογούνται βάση της προτίμησης των πελατών αλλά και άλλων κριτηρίων που έχει θέσει ο ταξιδιωτικός οργανισμός.
Ως ένας από τους κορυφαίους Ελληνικούς διοργανωτές ταξιδιών, ο οργανισμός Manessis διακινεί σημαντικό αριθμό πελατών στα ξενοδοχεία της χώρας που ξεπερνούν τα 50.000 άτομα ετησίως. Από το 2009 αξιολογεί όλα τα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία βάση της προτίμησης των πελατών που αποτυπώνεται μέσα από τον κύκλο εργασιών αλλά και τον βαθμό ικανοποίησης τους.
Παράλληλα, αξιολογείται η συνεχής βελτίωση του επιπέδου ποιότητας, η καλύτερη φροντίδα των πελατών Manessis και η ενεργός συμμετοχή τους στις κοινές προωθητικές δράσεις.
Από το 2010, καθιερώνεται και μια πρόσθετη αναγνώριση που χαρακτηρίζει την δραστηριότητά των TOP 10 HOTELS.
Τα MANESSIS TOP 10 HOTELS 2010 με αλφαβητική σειρά, είναι τα εξής:
AKS HINITSA BAY/ PORTO HELI στο Πόρτο Χέλι (για 2η Χρονιά TOP 10) βραβεύεται ως το ξενοδοχείο με τις περισσότερες και πλουσιότερες προσφορές.
ALDEMAR OLYMPIAN VILLAGE στη Σκαφιδιά Ηλείας βραβεύεται για τον υψηλότερο κύκλο εργασιών το 2010.
CHANDRIS DASSIA / CORFU στην Κέρκυρα (για 2η Χρονιά TOP 10) βραβεύεται για τη μεγαλύτερη αύξηση κύκλου εργασιών μεταξύ των TOP 10 2009, που διακρίθηκαν και το 2010. CHANIA PANORAMA στην Κρήτη βραβεύεται για την καλύτερη σχέση τιμής και υπηρεσιών το 2010, σε σύγκριση με το 2009.
DOLPHIN BAY στη Σύρο (για 2η Χρονιά TOP 10) βραβεύεται για τη μεγαλύτερη αύξηση επισκεπτών το 2010, μεταξύ των ξενοδοχείων TOP 10 του 2009.
MONTANA HOTEL & SPA στο Καρπενήσι για 2η Χρονιά TOP 10 βραβεύεται για τον μεγαλύτερο κύκλο εργασιών ξενοδοχείου εναλλακτικού προορισμού.
PLATAMON PALACE HOTEL & SPA στην Πιερία βραβεύεται για την καλύτερη παροχή υπηρεσιών PREMIUM ALL INCLUSIVE. PREVEZA BEACH στην Πρέβεζα (για 2η Χρονιά TOP 10) βραβεύεται για τον μεγαλύτερο αριθμό επισκεπτών το 2010.
SHERATON RHODES RESORT στη Ρόδο βραβεύεται για τη πιο αξιόλογη σχέση προσφορά τιμής/ υπηρεσιών ξενοδοχείου 5* το 2010.
SIVOTA DIAMOND SPA RESORT στα Σύβοτα βραβεύεται για τον υψηλότερο κύκλο εργασιών Νέου Ξενοδοχείου για το 2010.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια