Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Τι κοινό έχει η Ελένη Μενεγάκη με τη Ντόρα Μπακογιάννη;

Με μια πρώτη σκέψη τίποτα κοινό δε θα μπορούσε να έχει η "βασίλισσα" της πρωινής ζώνης Ελένη Μενεγάκη με την κομματάρχισσα πλέον Ντόρα Μπακογιάννη.
Από όποια πλευρά κι αν το κοιτάξεις το θέμα, βλέπεις μόνο χαοτικές διαφορές: στην εμφάνιση, στο χαρακτήρα, στο πνεύμα, στον τρόπο ζωής, απολύτως τίποτα κοινό!
Έλα όμως που ήρθε η γνωστή αστρολόγος του
"Καφέ με την Ελένη" Άση Μπίλιου να μας διαφωτίσει και να τονίσει αυτά που συνδέουν την κόρη του μαθουσάλα με τη ζωντοχήρα Ελενίτσα!
Η Άση, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή της Ελένης και εξηγώντας τη θέση του πλανήτη Άρη σε κάθε ζώδιο, όταν έφθασε στον Αιγόκερω (η Ελένη έχει Άρη στον Αιγόκερω) επεσήμανε το γεγονός ότι και η Ντόρα Μπακογιάννη έχει τον ίδιο πλανήτη στο ίδιο ζώδιο!
Τότε έλαμψε η παρουσιάστρια και κρεμάστηκε από τα χείλη της αστρολόγου για να ακούσει τι κοινό μπορεί να έχει με τη Ντόρα Μπακογιάννη.
Ενθουσιασμένη λοιπόν η Ελενίτσα, πληροφορήθηκε ότι ο Άρης στον Αιγόκερω σε μια γυναίκα σημαίνει ότι παρ' όλη την ερωτική φλόγα που τη διακατέχει και την έντονη προσωπικότητα, αναζητά έναν ακόμα πιο φλογερό και ισχυρό άνδρα για να μπορεί να μοιραστεί μαζί του μια ολόκληρη ζωή, ένα αρσενικό "πορθητή" που θα την κυριέψει ολοκληρωτικά!
Αντίθετα, εάν ο σύντροφος δεν πληροί αυτή την προϋπόθεση, τότε η σχέση τους μετά τα πρώτα "μέλια", θα βουλιάξει... (βλέπε Μενεγάκη-Λάτσιος).
Το βλέμμα της Ελένης, όταν άκουγε την Άση, ταξίδευε -πιθανότατα και ο νους της...
Μήπως μετά από αυτή τη μεγάλη αποκάλυψη της αστρολόγου, θα πρέπει να προβληματιστεί και η κυρία Μπακογιάννη;
Κάλου κακού εμείς θα της προτείναμε να κάνει ένα τηλέφωνο στην κυρία Μενεγάκη για να μοιραστούν τις κοινές τους εμπειρίες και να αλληλοβοηθηθούν...
Θου κύριε...
 stifora

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια