Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Αφλεκ- Γκάρνερ: Σύννεφα στο γάμο τους

Από μία κλωστή φαίνεται πως κρέμεται ο γάμος της Τζένιφερ Γκάρνερ και του Μπεν Αφλεκ, ενός από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Χόλιγουντ.
Οπως εξηγούν φίλοι των δύο ηθοποιών, τα πρώτα σύννεφα στη σχέση τους άρχισαν να μαζεύονται από τη στιγμή που η γλυκιά ηθοποιός αποφάσισε να μην
αφήσει να πάει χαμένη οποιαδήποτε επαγγελματική ευκαιρία τής παρουσιαστεί.

Πράγματι, μετά την απογείωση της κινηματογραφικής καριέρας της Τζένιφερ, είχε γίνει ανάμεσά τους σιωπηλή συμφωνία, σύμφωνα με την οποία, όσο η σταρ θα αφοσιωνόταν σ’ αυτήν, ο Μπεν θα αναλάμβανε το μεγάλωμα των δύο παιδιών τους, της 5χρονης Βάϊολετ και της 2χρονης Σεραφίνας.

Εκείνος, τελικά, δεν κατάφερε να αντισταθεί στις δελεαστικές προτάσεις ρόλων, με αποτέλεσμα οι δύο σύζυγοι να χρειαστεί να μείνουν μεγάλα διαστήματα χωριστά. Το αναπόφευκτο αποτέλεσμα ήταν να υπάρξουν σημάδια αποξένωσης ανάμεσα στους δύο σταρ.

Από τη μεριά του, ο 38χρονος Μπεν φαίνεται πρόθυμος να ρίξει τους επαγγελματικούς ρυθμούς του, προκειμένου να σώσει το γάμο του.

Οσο για την Τζένιφερ, φίλες της αποκαλύπτουν ότι σκέφτεται σοβαρά να του χαρίσει ένα τρίτο παιδί, αφού γνωρίζει πόσο πολύ επιθυμούσε πάντα ο σύζυγός της ένα αγοράκι.

ΠΗΓΗ: Espresso

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια