Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Το παράπονο της Μαρίας Μπεκατώρου

«Όπως ευχαριστούν τη Ρούλα, θα έπρεπε να ευχαριστούν κι εμένα»
Η Μαρία Μπεκατώρου μίλησε για τη συμμετοχή της στο «Just the 2 of us», τη σχέση της με τον Χρήστο Χολίδη και το Γιώργο Καπουτζίδη, ενώ αναφέρθηκε και στο παράπονο που έχει από κάποιους καλλιτέχνες.
Για την εμφάνισή της στο show είπε, ότι δέχθηκε να συμμετάσχει γιατί είναι για καλό σκοπό, και δεν την ενδιαφέρουν καθόλου τα αρνητικά σχόλια που
ακούγονται.
Όσον αφορά στον παρτενέρ της Χρήστο Χολίδη, είπε ότι είναι και όμορφος και πολύ καλό παιδί: « Έχουμε ταιριάξει απόλυτα, με βοηθάει πολύ και παρόλο που δεν τον ήξερα από πριν, νιώθω ότι είμαστε χρόνια φίλοι».
H παρουσία του Γιώργου Καπουτζίδη στο τιμόνι της εκπομπής, είναι ακόμα ένας λόγος που κάνει την παρουσιάστρια χαρούμενη που συμμετάσχει στο πρόγραμμα, υποστήριξε στο περιοδικό «Λοιπόν».
Η Μαρία Μπεκατώρου αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι πολλοί καλλιτέχνες που είχε βοηθήσει στο παρελθόν, δεν έρχονται πλέον στην εκπομπή της.
Όπως είπε: « Δεν περιμένω από ένα φτασμένο καλλιτέχνη να έρθει στην εκπομπή μου, γιατί ξέρω ότι η εταιρία του ακολουθεί μια συγκεκριμένη στρατηγική σε σχέση με την προώθησή του. Θα ήθελα όμως κάποιες φορές, όπως ευχαριστούν τη Ρούλα Κορομηλά να πουν ένα “ευχαριστώ” και σε μένα, που, όταν οι άλλοι δεν τους έβγαζαν, με έπαιρναν τηλέφωνο και την επόμενη μέρα ήταν στην εκπομπή μου».
 newsbeast.gr

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια