Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Κρασοκουβέντες...

* "Το κρασί αποτελεί τη μόνιμη απόδειξη ότι ο Θεός μας αγαπάει και λατρεύει να μας βλέπει ευτυχισμένους" Βενιαμίν Φραγκλίνος Αμερικανός επιστήμων, εφευρέτης, πολιτικός, 1706 -1790.
* "Πίνω όταν είμαι χαρούμενη και όταν είμαι λυπημένη. Κάποιες φορές πίνω όταν είμαι μόνη. Όταν έχω παρέα, τη θεωρώ εκ των ων ουκ άνευ. "Παίζω" μαζί της όταν δεν πεινάω και την πίνω όταν πεινάω. Κατά τ άλλα, δεν την αγγίζω, εκτός ...αν διψώ". Λίλη Μπόλινγκερ (Bollinger) του ομώνυμου οίκου σαμπάνιας.
* "Το κρασί είναι ένα από τα πιο πολιτισμένα πράγματα σ αυτόν τον κόσμο" Έρνεστ Χέμινγουέν. Αμερικανός συγγραφέας και δημοσιογράφος 1899 - 1961.
* "Το κρασί δεν προσφέρει στον άνθρωπο τίποτα, παρά μόνο θέτει σε κίνηση ό τι βρισκόταν "κλειδωμένο" στον πάγο". Σάμιουελ Τζόνσον. Άγγλος ποιητής και συγγραφέας, 1709 -1784.
* "Είμαστε όλοι θνητοί, μέχρι το πρώτο φιλί και το δεύτερο ποτήρι κρασί ..." Εντουάρντο Γκαλεάνο. Ουρουγουανός δημοσιογράφος και συγγραφέας, 1940.
* "Η σαμπάνια σε κάνει να αισθάνεσαι σαν να είναι Κυριακή και καλύτερες μέρες να είναι προ των πυλών" Μάρλεν Ντίτριχ. Γερμανοαμερικανίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια, 1901 - 1992.
* "Το κρασί είναι εμφιαλωμένη ποίηση". Ρόμπερτ Λούις Στίβενσον. Σκοτσέζος ποιητής και συγγραφέας, 1850 - 1894.
* "Τι καλύτερο από το να κάθεσαι στο τραπέζι στο τέλος της ημέρας και να πίνεις κρασί με φίλους;". Τζέιμς Τζόις Ιρλανδός συγγραφέας, 1882 - 1941.
* "Το κρασί ευφραίνει την καρδιά του ανθρώπου και η χαρά είναι η μητέρα όλων των αρετών". Γιόχαν Βόλφγκανγκ Γκαίτε. Γερμανός νομικός, ποιητής και πεζογράφος, 1749 - 1832.
* "Πίνω σαμπάνια όταν κερδίζω για να γιορτάσω και πίνω σαμπάνια όταν χάνω για να παρηγορηθώ". Ναπολέων Βοναπάρτης. Γάλλος στρατηγός και αυτοκράτορας, 1769 - 1821.
Taste & style

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια